Kablonet gece 5:00-5:30'da modem kapanıp açılıyor

Arkadaşlar selam. Sorunum garip bir sorun modem her gece sabah ezanına yakın Wi-Fi'deki cihazları atıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Rutin olarak her Allah'ın günü saat gece 5 civarı yapıyor. Virüs veyahut bir yazılım sorunu olabilir mi? Müşteri hizmetlerini bunun için arasam gece 5 de eve ekip yollayıp gözlemlemezler :D benim için pek bir sorun değil ama mining yapsaydım bu kesilmeler sıkıntı olabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Sorunum garip bir sorun modem her gece sabah ezanına yakın Wi-Fi'deki cihazları atıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Rutin olarak her Allah'ın günü saat gece 5 civarı yapıyor. Virüs veyahut bir yazılım sorunu olabilir mi? Müşteri hizmetlerini bunun için arasam gece 5 de eve ekip yollayıp gözlemlemezler :D benim için pek bir sorun değil ama mining yapsaydım bu kesilmeler sıkıntı olabilirdi.

Bende'de oluyordu aynı sorun hocam 5:58 deher Allah'ın günü internetim kesiliyordu artık o saatlerde uyuduğum için kesiliyor mu bilmiyorum :D

Aynı sorunu yaklaşık 1 aydır bende yaşıyorum ve bir türlü bulamadım cevap bulursan benimle de paylaşır mısın?

Otomatik güncelleme,dinlendirme diye bir ayar oluyor çoğu modemin arayüzünde onları kontrol ediniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı