Kablonet Geçilir mi?

krstphlvn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu anda kullanmakta olduğum Turkcell Superonline ile oldukça sorun yaşıyorum. Altyapım, Kablonet'in Fiber altyapısı. Sizce 100mbit akıllı sınırsız tarifesine geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Kablonet'in sıkıntıları var mı, müşteri hizmetleri konusunda nasıllar? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Teşekkürler.

Bende ay sonuna doğru Kablonet'e geçeceğim bir tek 100Mbps kablo net verebiliyor. Bölge şehir mahalleye göre memnuniyet ve destek değişebiliyor.

Bizim buraya da Kablonet altyapı döşedi. Binadaki herkes geçti ve sizin bahsettiğiniz paketi kullanıyorlar. Sıkıntı yaşayanı duymadım.
Vodafone ile olan taahhüt bitince bende direk geçeceğim.
Tabi bölgeden bölgeye değişebilir hizmet kalitesi.

Kablonet bence TR'de bir numara. Eski evimde 6-7 sene kullandım, 0 sıkıntı. Müşteri hizmetleri de gayet iyi.
Ne yazık ki yeni evimde alt yapı olmadığından kullanamıyorum. Hatta yeni evime taşındığımda alt yapı kontrolü için ofislerine gittim, bana alt yapı haritasını gösterip, durumu gayet açıklayıcı olarak anlattılar. Çoğu firma bu zahmete bile girmiyor.

Kablonet hiç bir oyunda ping sorunu yaşamadım, bu sıralar valorant başladım bir gariplik var pinglerde araştırıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı