Kablonet gizli kota miktarı var mı?

Bilgilendirme için teşekkürler bunun farkındayım aylar önce duyduğum bir haber olduğu için doğruluğunu teyit etmek istedim.

Bence hurafelik değil sizin kullanımınız 700 GB fakat yukarıda sözleşme örneğinde yer alan maddelerin birinde SuperOnline için 5 TB indirme 500 GB yüklemeden bahsediliyor belki doğrudur fakat 5 TB indirme yapabilecek birini pek tanımadım. Ben sadece böyle bir değer var mı varsa bile kaç GB/TB bunu öğrenmek istemiştim yinede teşekkürler.

Pakete toplam ne ücret ödediniz? Kiralamalar vs...

Pakete toplam ne ücret ödediniz? Kiralamalar vs...
İnternetten başvuruda bulunduğum için 1 ay bedavam var. 1 Ay geçtikten sonra 89.99 ödeyeceğim Yüzünüzü Güldüren Paket(80.99) + İnteraktif Kutu(9 TL) ile birlikte, bu 1 aylık deneme sürecinde modem + interaktif kutuyu deneyimliyorum beğenirsem interaktif kutu kalacak modemi yollayacağım çünkü 3 sene önce yine KabloNet kullanıyordum ordan kalma bir modemim var.
İ-Kutu: Turkcell Tv+ gibi bir şey internete bağlı bir kutu yayınları geri sarma özelliği ve seç izle özelliği var fakat Tv+ gibi 24 saat geriye sarma yapamıyorsunuz en fazla 3 saat kadar geriye sarıyor(kanaldan kanala değişiyor)

Akşam ve özellikle gece saatleri 3 Mbps den yukarınsını göremiyorum. "Sözde" yoğunluktanmış.
Ben bağlattığım günden beri 100 Mbps verilen saatte 95-97.50 Mbps arası görüyorum. 19:00-24:00 arasında 23-24.15 Mbps arası görüyorum. Ping ise sabit 9-10 ms.
Büyük ihtimalle güçlü ve farklı bir router kullandığım için bu kadar yüksek ve evin her yerinde stabil hız elde ediyorum. Kendi verdikleri modem berbat ötesi farklı yıllardan beri 2. KabloNet üyeliğim direk modemi aldığım gibi 2.4 ve 5 Ghz wifi kapatıp modemi Bridge moda alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…