Kablonet gizli kota miktarı var mı?

Aldığınız paket Akıllı Sınırsız paket. Herhangi bir GB kullanımından sonra hız düşmesi veya internet kesilmesi olmaz. Sadece 19 ile 24 saatleri arasında hızınız düşer. Bende 50 Mbps akıllı sınırsız kullanmaktayım. Aylık 650 - 700 GB download kullanınım var. Ne internet yavaşlıyor ne de kesiliyor.

Bilgilendirme için teşekkürler bunun farkındayım aylar önce duyduğum bir haber olduğu için doğruluğunu teyit etmek istedim.

Tamamen hurafelik den başka bir olay değil bu TTNET kullanıyorum, dün öylesine bir forumda konu üzerine online işlemlerden kullanım detaylarımı göstermiştim bir arkadaşa, Allah dan silmemişim resimleri. Hız değerlerim ve Kullanım yaptığım miktar. Eki Görüntüle 390296Eki Görüntüle 390297

Bence hurafelik değil sizin kullanımınız 700 GB fakat yukarıda sözleşme örneğinde yer alan maddelerin birinde SuperOnline için 5 TB indirme 500 GB yüklemeden bahsediliyor belki doğrudur fakat 5 TB indirme yapabilecek birini pek tanımadım. Ben sadece böyle bir değer var mı varsa bile kaç GB/TB bunu öğrenmek istemiştim yinede teşekkürler.

100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız internet bağlantım dün gerçekleşti akşam 19-24 saatleri arasında hızım 25 Mbps'ye düşüyor.
4K veya en kötü ihtimalle 2K içerikler tüketiyorum ve bol bol program veya oyun indiriyorum SuperOnline kullanırken aylık 350 GB civarı internet kullanımım oluyordu bu Kablonet kullanırken 500 GB'a kadar çıkabilir.
Birkaç ay önce gördüğüm bir haber vardı SuperOnline dışındaki servis sağlayıcıları gizli AKK tarzı bir şey duyurmuştu mesela Vodafone aylık 500 GB kullanım yapanların internetini kesiyordu yanlış hatırlamıyorsam acaba bu gizli AKK uygulamasının detaylarına nereden ulaşabilirim. Ya da Kablonet bu tarz bir limit koydu mu?

Pakete toplam ne ücret ödediniz? Kiralamalar vs...

Pakete toplam ne ücret ödediniz? Kiralamalar vs...
İnternetten başvuruda bulunduğum için 1 ay bedavam var. 1 Ay geçtikten sonra 89.99 ödeyeceğim Yüzünüzü Güldüren Paket(80.99) + İnteraktif Kutu(9 TL) ile birlikte, bu 1 aylık deneme sürecinde modem + interaktif kutuyu deneyimliyorum beğenirsem interaktif kutu kalacak modemi yollayacağım çünkü 3 sene önce yine KabloNet kullanıyordum ordan kalma bir modemim var.
İ-Kutu: Turkcell Tv+ gibi bir şey internete bağlı bir kutu yayınları geri sarma özelliği ve seç izle özelliği var fakat Tv+ gibi 24 saat geriye sarma yapamıyorsunuz en fazla 3 saat kadar geriye sarıyor(kanaldan kanala değişiyor)

Akşam ve özellikle gece saatleri 3 Mbps den yukarınsını göremiyorum. "Sözde" yoğunluktanmış. :)
Ben bağlattığım günden beri 100 Mbps verilen saatte 95-97.50 Mbps arası görüyorum. 19:00-24:00 arasında 23-24.15 Mbps arası görüyorum. Ping ise sabit 9-10 ms.
Büyük ihtimalle güçlü ve farklı bir router kullandığım için bu kadar yüksek ve evin her yerinde stabil hız elde ediyorum. Kendi verdikleri modem berbat ötesi farklı yıllardan beri 2. KabloNet üyeliğim direk modemi aldığım gibi 2.4 ve 5 Ghz wifi kapatıp modemi Bridge moda alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı