Kablonet ile Bufferbloat sonucu yüksek çıkıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun hocam.

Ha bunu izledikten sonra gelip konu açtım zaten. Teşekkür ederim. İyi bir router alacağım sanırım.

Dediğim gibi router sorunu çözmez komple modemin değişmesi lazım ona da Kablonet izin veriyor mu bilmiyorum. Oyunlarda gözle görülür bir sıkıntı yaşamamanız lazım tek kullanan siz misiniz?
Evet evet tek kullanan benim. O da Cat6 kabloyla bağlı. Ama artık çok da önemli değil dün sabah TurkNet'e başvuru yapmıştım, bugün gelip bağladılar. Modemden çıkan sıradan Cat5 kablo ve standart Zyxel modemle şimdiye kadar kullanmadığım kadar sağlıklı bir internet kullanıyorum son 2 saattir...

Güncelleme:

TurkNet'e sabah 09.00 gibi başvurdum. Aynı gün 15.00 gibi kablolama için geldiler. Sonraki gün 12.00 gibi de internetim bağlanmıştı. Aldığım routerı az önce bağlayabildim. İlk mesajdaki ayarları yaptıktan sonra artık A+ bufferbloat testi verebilen bir internete sahibim. Bu yaptığım ilk ayar. Ufak bir ince ayarlar active değerleri 0'a düşürebilir miyim bakacağım ama bu da zaten gayet iyi bir değer.

1734167901594.png

Ayrıca testi modemden çıkan sıradan kabloyla yaptığımı da ekleyeyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı