Çözüldü Kablonet ile NordVPN Bağlantı Kuramıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anaxilea

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle,
Kısa süre önce NordVPN hizmeti satın aldım 2 yıllık olarak ancak bağlanma sorunu yaşamaktayım.
İlk olarak Android bir cihaz ile kurulum yapıp denedim ancak bağlanıyorda kaldı.
Daha sonrasında Windows 11 bir cihaza kurmaya çalıştım ancak sitesi bile açılmayınca VPN ile siteye giriş yapıp kurulumunu gerçekleştirdim.
Tabii kurulum sonrasın bağlanabildin mi derseniz yine hayır.
NordVPN sitesi üzerindeki bağlantı makalelerini okudum ve çözüm yollarının hepsini denedim. DNS olsun, Obfuscated olsun.
Türkiye üzerinde bile bağlantı sağlayamamakla beraber üyeliğimi de kullanamamaktayım.
Konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Not: İnternet sağlayıcım Türksat Kablonet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sorunu için hesap açmış, sorunu çözüp çözümü yazma zahmetinde bile bulunmada bir daha foruma uğramamış. İşte örnek kullanıcı... Aynı sorunu yaşıyorum çözümü bilen var mı?

Kendi sorunu için hesap açmış, sorunu çözüp çözümü yazma zahmetinde bile bulunmada bir daha foruma uğramamış. İşte örnek kullanıcı... Aynı sorunu yaşıyorum çözümü bilen var mı?
Bu sorunu çözüp çözümü paylaşmamak nedir gerçekten.
Ben de ayn dertten muzdarip durumdayım. Turksat kablonet’de nordvpn uygulamasına bile giremiyorum, uygulama 5-10dk sonra açılsa bile bağlantı yapamıyorum, yapsam bile internet bağlantısını kesiyor. Ancak ovpn ile configration indirip bağlanabiliyorum bu şekilde de hiçbir özelliği kullanamıyorum düz kontak yapmış gibi bir şey oluyor.
Çözebilen var mı bu durumu?

Bu sorunu çözüp çözümü paylaşmamak nedir gerçekten.
Ben de ayn dertten muzdarip durumdayım. Turksat kablonet’de nordvpn uygulamasına bile giremiyorum, uygulama 5-10dk sonra açılsa bile bağlantı yapamıyorum, yapsam bile internet bağlantısını kesiyor. Ancak ovpn ile configration indirip bağlanabiliyorum bu şekilde de hiçbir özelliği kullanamıyorum düz kontak yapmış gibi bir şey oluyor.
Çözebilen var mı bu durumu?
routerVPNSettings.png

hocam genel olarak neredeyse butun vpn servislerinin arayuzu kullanilamiyor artik hatta web sitelerine bile erisim engeli getirmisler. 5000 yillik devlet akli boyle uygun gormus. VPN Fusion ile direkt vpn serverini routera ekleyip baglaniliyor.
Burada her adim anlatilmis fakat modem ya da routerinizin vpn fusuin ozelligi olmasi gerek.

Eki Görüntüle 2576812
hocam genel olarak neredeyse butun vpn servislerinin arayuzu kullanilamiyor artik hatta web sitelerine bile erisim engeli getirmisler. 5000 yillik devlet akli boyle uygun gormus. VPN Fusion ile direkt vpn serverini routera ekleyip baglaniliyor.
Burada her adim anlatilmis fakat modem ya da routerinizin vpn fusuin ozelligi olmasi gerek.
Cevap için teşekkür ederim. Ovpn kullanarak girmek zorundayız yine sonuç olarak. Zaten kuş kadar internet hızımız var bir de böyle çift dikiş vpn kullanmamız gerekiyor. 5000 senelik akıl işte boru değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı