Kablonet ile uyumlu router önerisi

• Konuyu başlatan Yavyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 72

Yavyz

Hectopat
Daha fazla  
Kablonet'in 75 Mbps paketini kullanıyorum. PC'de oyunlarda pingim çok yüksek ve kesintili. Kablo ile bağladığımda sorun olmuyor. Tek PC de değil diğer cihazlarda da aynı sorun var. Araştırdığımda bu sorunu birçok kişinin yaşadığını gördüm. Sorunun modemde olduğunu söylediler ama Kablonet DOCSIS altyapısını kullandığı için modem değiştiremiyorum. Ucuz bir router arıyorum. Veya farklı bir yol biliyorsanız onu da önerebilirsiniz.

Modem 1 oda uzağımda, arada 3-4 metre var.

Kablonet'in 75 Mbps paketini kullanıyorum. PC'de oyunlarda pingim çok yüksek ve kesintili. Kablo ile bağladığımda sorun olmuyor. Tek PC de değil diğer cihazlarda da aynı sorun var. Araştırdığımda bu sorunu birçok kişinin yaşadığını gördüm. Sorunun modemde olduğunu söylediler ama Kablonet DOCSIS altyapısını kullandığı için modem değiştiremiyorum. Ucuz bir router arıyorum. Veya farklı bir yol biliyorsanız onu da önerebilirsiniz.

Uzun bir kablo al çek odaya. Flat kablolar var öyle normal kablolar gibi ayağa da takılmıyor.

Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup sonra da modemi köprü moduna alarak router üzerinden bütün interneti kullanıp yönetebilirsin modem sadece interneti routera aktaran bir kablo görevi görür.

Routerı kurarken sakın güncelleme yapma yoksa OpenWrt kurarken zorlanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı