Kablonet Instagram ve YouTube sorunu

yetkinn7

Centipat
Merhaba, hızım 50 Mbit. Diğer sitelerde hiçbir sorun yaşamazken ve Speedtest'ten kontrol ettiğimde hız düşmesi olmadığı halde bazen Instagram ve YouTube'da akış yenilemiyor ya da videolar ve fotoğraflar açılmıyor. Modemi resetledikten sonra sorun düzeliyor ama her gün en az bir kere oluyor. Bu sorunu daha önce yaşamış olan varsa lütfen yardım etsin. Kablonet bağlattığıma bin pişman oldum. Modem değişikliği de yapıldı ama sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı cihazlar da deneme yaptınız mı ?

Kablonet'te instagram sorununu 5 yıldır zaman zaman yaşıyorum. Youtube'da herhangi bir sorun yasamadim. Size tavsiyem modemin arayüzüne girip download kanalını resimdeki gibi değiştirmenizdir. Sayet 537 kanalında Instagram daha seri çalışıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-07-16-01-44-49-357_com.android.chrome~2.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 367
Mesajlarınız için teşekkürler.

Farklı cihazlarla PC, telefon hepsiyle kablolu kablosuz değişen bir şey olmadı maalesef.

Cihazla alakalı değil modem değişikliği de yapıldı ama sonuç aynı.

@utkunar_ tavsiyenizi deneyeceğim en kısa zamanda işe yararsa mutlaka buraya yazacağım sonucunu aynı sorunu yaşayan insanlar çözer umarım.
50 kere ip değişikliği de yapıldı ama hala sonuç aynı kablonet en büyük pişmanlık
Sorunu zor da olsa buldum. TP-link marka acsess point kullanıyordum. Onu fişten çektikten sonra böyle bir sorunum kalmadı. Sanırım modem dns değiştirdiğinde acsess point bunu engelliyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…