Kablonet internet kullanarak oyun oynarken pingim bir anda artıyor

megatron1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Türksat Kablonet internet kullanıyorum ve örneğin Valorant oynarken Wi-Fi ile bağlıyken pingim bir süre 21 de sabit kalıyor. Bir süre sonra pingim 500 1000'e çıkıyor. Birkaç hafta önce Vodafone kullanıyordum ve hiçbir problem yaşamıyordum. Şimdi yaklaşık 7 kere müşteri hizmetlerini aradık. Ve asla çözülmedi. Problemin modemden kaynaklandığını düşünüyoruz. Fikriniz nedir?

Bu modem problemli bayağı. Modemi resetlemeyi denemediyseniz resetleyin. Arayüzden birkaç ayar yapılarak belirli bir süre denemenizde fayda var. Ayar olarak birkaç bilgi paylaşabilirim. Hat kaynaklı bir sorunsa ping dalgalanmaları (%SM olarak geçen değerler) ancak çağrı merkezindeki ekrandan görülebilir. Ekip bile göremeyebiliyor. Düzelmezse arıza kaydı bırakıp test modemle denenmesi istenebilir.

Bu modem problemli bayağı. Modemi resetlemeyi denemediyseniz resetleyin. Arayüzden birkaç ayar yapılarak belirli bir süre denemenizde fayda var. Ayar olarak birkaç bilgi paylaşabilirim. Hat kaynaklı bir sorunsa ping dalgalanmaları (%sm olarak geçen değerler) ancak çağrı merkezindeki ekrandan görülebilir. Ekip bile göremeyebiliyor. Düzelmezse arıza kaydı bırakıp test modemle denenmesi istenebilir.

İlginiz için teşekkür ederiz. Destek tekrar gelecek ve problemi düzeltemezlerse aboneliği iptal edip Vodafone'a geçiceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı