Kablonet İstanbul ping değerleri kaçtır?

kdrnck

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Karşımdaki siteye Kablonet gelmesi ile bizim binaya da başvuru talebinde bulundum, kabul edildi. Altyapı yakın zamanda binaya gelecek. Şu an TürkNet kullanıyorum, 30~Mbit 3, 5~Mbit alıyorum. Son zamanlarda hatırladığım pingler şöyle:

Valorant: 10-11MS
League of Legends: 13MS.
Among Us eu server: 56MS.
Discord(eu): 62-70MS arası değişken.
Speedtest.net'de bazen 6 bazen 7ms ping veriyor.

Şimdi bu indirme hızı artışı için Kablonet'e geçilir mi? Bu pinglerde nasıl değişimler olur? Değişim olsa bile değer mi? İstanbul Kablonet kullanıcıları aldığı ping değerleri hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Hayallerini yıkmak istemem ama şu anda Kablonet ping rezalet. Hastalık döneminden önce Warface Amsterdam sunucusu 45-55 ms olan ping şimdi 80-85 ms yerinde olsam ping test yapmadan Kablonet'e geçmezdim...

Karşımdaki siteye Kablonet gelmesi ile bizim binaya da başvuru talebinde bulundum, kabul edildi. Altyapı yakın zamanda binaya gelecek. Şu an TürkNet kullanıyorum, 30~Mbit 3, 5~Mbit alıyorum. Son zamanlarda hatırladığım pingler şöyle:

Valorant: 10-11MS
League of Legends: 13MS.
Among Us eu server: 56MS.
Discord(eu): 62-70MS arası değişken.
Speedtest.net'de bazen 6 bazen 7ms ping veriyor.

Şimdi bu indirme hızı artışı için Kablonet'e geçilir mi? Bu pinglerde nasıl değişimler olur? Değişim olsa bile değer mi? İstanbul Kablonet kullanıcıları aldığı ping değerleri hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
riot un serverları istanbulda olduğu için istanbulda olanlar için ping düşük ben manisada oturuyorum ve kablonet(100/5) kullanıyorum ping sorunum hiç yok csgoyu 45 55 arasında oynayabiliyorum discordda 55-62 genellikle valorant 20 21 lol 23 speedtestte 7 ping memnunum ben kablonetten başka net kullanmadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı