Kablonet iyi mi?

100 güldüren kampanya ile Kabloneti kullanıyorum. Genel olarak 99 mbps download 5 mbps upload hızı alıyorum. Akşam 7 ile gece 12 arasında download 25 mbps, upload hızında bir değişiklik olmuyor. İlk bağlattığımda lolde ping sorunu oldu, müşteri hizmetlerini aradıktan sonra düzeldi. Bazen gece saatlerinde bakım yapılıyor. Bunun dışında gündüz saatlerinde internetim hiç gitmedi. Piyayasadaki Kablonet modemlerin Wifi bağlantıları çok kötü. Tavsiyem router alarak kullanmanız. Genel olarak tavsiye ederim.

100 güldüren kampanya ile Kabloneti kullanıyorum. Genel olarak 99 mbps download 5 mbps upload hızı alıyorum. Akşam 7 ile gece 12 arasında download 25 mbps, upload hızında bir değişiklik olmuyor. İlk bağlattığımda lolde ping sorunu oldu, müşteri hizmetlerini aradıktan sonra düzeldi. Bazen gece saatlerinde bakım yapılıyor. Bunun dışında gündüz saatlerinde internetim hiç gitmedi. Piyayasadaki Kablonet modemlerin Wifi bağlantıları çok kötü. Tavsiyem router alarak kullanmanız. Genel olarak tavsiye ederim.
Ethernet kullanacağım yine de ping olur mu?

Arkadaşlar ethernet kullanacağım ping olur mu? Şu an TTNET de lode yaklaşık 10-20 alıyorum. Pingim kablonete geçince artar mı?

Ben 100 MBPS kullanıyorum, internet değerlerim bu şekilde. İndirme hızı olsun, oyundaki ping değerleri olsun, çok tatmin edici.
Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
Ethernet kullanacağım yine de ping olur mu?

Arkadaşlar ethernet kullanacağım ping olur mu? Şu an TTNET de lode yaklaşık 10-20 alıyorum. Pingim kablonete geçince artar mı?
Ethernet ile sabit 20 ping alıyordum lol'de. Müşteri hizmetlerini aramadan önce ise 60 alıyordum. Farklı oyunlarda denemedim açıkçası.

Ben TTNET kullanırken 23 ms sabit alıyordum Kablonet'e geçince 29 30'lara çıktı ama şu an ping sorunu yaşıyor ve çözmekle uğraşıyorum kabloyla bağlayınca sıkıntı olmuyor kabloyla bağlanacaksan eğer alabilirsin download upload hızlarını sorunsuz alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı