Kablonet iyi mi?

100e 10 kullanıyorum TV ile birlikte Türkiyedeki en iyi İSS kesinlikle.
Ülkenin en iyi ISS'sinin modemleri piyasada sıfır olarak bulunmuyor 🤣

DOCSIS'den kesinlikle uzak dur modem için fahiş bir kira ücreti alınıyor piyasadan alayım dersen sadece 2. el var onlar da güvenli mi belli değil.

Öncelikle binanızda Kablonet altyapısı yok 2022'den bu yana Türksat'da artık Türk Telekom altyapısını kullanıyor yani var olan TT altyapısını gösteriyor fiyat olarak bence avantajlı ancak en büyük dezavantajı upload hızıları mesela 100Mbps paket için 4Mbps upload veriliyor şimdi diyeceksiniz TT hızları yükseltti diye ama bunu Kablonet uygulamıyor maalesef aile evinde kullandığım için biliyorum.

TT altyapısını kullanıyor dedik ama tabii %100 değil yani trafik yine Türksat'ın kendi routerlarına gidiyor sonrasında bazı servislere TT bazı servislere Vodafone ve Superonline ile çıkıyor yani upload hızı sizin için önemli değilse tavsiye edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@NetCloud Upload için 100/20 veya 50/20 Mbps paketleri alabilirsiniz. Daha üstü hızlarda 200/20, 300/30 Mbps diye gidiyor.

Türk Telekom altyapısında bu upload hızları veriliyor mu emin değilim ama.

@NetCloud Upload için 100/20 veya 50/20 Mbps paketleri alabilirsiniz. Daha üstü hızlarda 200/20, 300/30 Mbps diye gidiyor.

Türk Telekom altyapısında bu upload hızları veriliyor mu emin değilim ama.

Hocam işte onu diyorum aslında Türk Telekom altyapısında o upload hızları verilmiyor.

Türksat'da her zaman tarifeler kısmında ne yazıyorsa o veriliyor DSL-FiBER sayfasını inceleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı