Kablonet Masaüstü Bilgisayarda Bağlantı Sorunu

UmutCan10

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. 4 gün önce yani çarşamba günü Türksat Kablonet 24 Mbps 150 GB AKN'li tarifeye geçtik. Sorun şu; WiFi'de bir sıkıntı çekmezken kablolu yani masaüstü bilgisayarda internete bağlanamıyorum ya da çok yavaş oluyor. Bazen düzeliyor 1-2 saat PC'de zaman geçiriyorum kapatıyorum bir sonraki açtığımda yine aynı sorun. 4 kere aradık arıza kaydı bıraktık. 1 kere teknik servis geldi o gelince sorun düzeldi dalga geçer gibi. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantının yavaşlaması farklı nedenlerden ötürü olabilir diye düşünüyorum. Ben de aynı firmadan hizmet alıyorum 4 senedir. Tek yavaşlama modeme bağlı olan kablonun yıpranması sebebi ile oluşmuştu. Arıza kaydı oluşturdum ertesi gün gelmişlerdi, yeni kablo çekip düzeltmişlerdi sorunu.

Bilgisayarınızdaki sürücüleri güncelleyin. Anakart markasının kendi sitesinden en güncel dosyayı indirin. Windows'u da güncelleyin.

Bilgisayarı 2 ay önce Sinerji'den aldım. İşletim sistemi Windows 10 Pro. Anakart Asus A320M-K. Driverlardan ötürü olacağını pek düşünmüyorum açıkçası. Çünkü bundan önce TTNET'i sorunsuz kullanıyordum. Yine de deneyeceğim. Teşekkürler.

Bende de aynı sorun var. Wifi'de sıkıntı yok ama kablolu bilgisayar aşırı derecede yavaş, geç yükleniyor. Nasıl çözdünüz hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı