C CYKaBlyaT.. Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 34 1 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Kablonet'in verdiği Netmaster modemin çekim sinyal gücü çok beter. 2 kişi girince 900 ms + oluyor. Bir üst modeli bilindik Ubee modellerinden kiralamak istiyoruz. Verdikleri modem kiralık değişim gibi bir hakkim var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2020
Arkadaşlar Kablonet'in verdiği Netmaster modemin çekim sinyal gücü çok beter. 2 kişi girince 900 ms + oluyor. Bir üst modeli bilindik Ubee modellerinden kiralamak istiyoruz. Verdikleri modem kiralık değişim gibi bir hakkim var mi?
nesat Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Nisan 2020 #2 Ellerinde başka model mevcut ise tabii değiştirebilirsin.
morkkoc Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 178 1 Nisan 2020 #3 Konu ile alakalı değil ama ADSL için Kablonet mi TürkNet mi daha iyi?
C CYKaBlyaT.. Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 34 1 Nisan 2020 #4 nesat dedi: Ellerinde başka model mevcut ise tabii değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arıyorum yok diyolar geçen komşu yeni hat çektirdi verdiler istediğimi ona?
nesat dedi: Ellerinde başka model mevcut ise tabii değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arıyorum yok diyolar geçen komşu yeni hat çektirdi verdiler istediğimi ona?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Nisan 2020 #5 Netmaster Infinity 401 kiralık kullanıyorum. Gayet memnunum.
nesat Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Nisan 2020 #6 CYKaBlyaT.. dedi: Arıyorum yok diyorlar geçen komşu yeni hat çektirdi verdiler istediğimi ona? Genişletmek için tıkla... Yanına modemini alıp direkt yetkili bayiye gidersen daha etkili olur.
CYKaBlyaT.. dedi: Arıyorum yok diyorlar geçen komşu yeni hat çektirdi verdiler istediğimi ona? Genişletmek için tıkla... Yanına modemini alıp direkt yetkili bayiye gidersen daha etkili olur.
C CYKaBlyaT.. Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 34 1 Nisan 2020 #7 nesat dedi: Yanına modemini alıp direkt yetkili bayiye gidersen daha etkili olur. Genişletmek için tıkla... Yetkili bayiden kastınız ? temmuzz dedi: Netmaster Infinity 401 kiralık kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Çekim kalitesi berbat hocam.
nesat dedi: Yanına modemini alıp direkt yetkili bayiye gidersen daha etkili olur. Genişletmek için tıkla... Yetkili bayiden kastınız ? temmuzz dedi: Netmaster Infinity 401 kiralık kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Çekim kalitesi berbat hocam.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Nisan 2020 #8 Direkt olarak satın almak istersem ne kadar öderim Kablonet'e modem için? Sitesinde bir bilgi bulamadım.
Direkt olarak satın almak istersem ne kadar öderim Kablonet'e modem için? Sitesinde bir bilgi bulamadım.
L Lol35 Centipat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 46 1 Nisan 2020 #9 Türksatta 8 yıl oldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Ubee kullanıyorum şu an ama net master da kullandım. Kablosuz kullanmayacaksan gerek yok.
Türksatta 8 yıl oldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Ubee kullanıyorum şu an ama net master da kullandım. Kablosuz kullanmayacaksan gerek yok.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Nisan 2020 #10 Lodge dedi: Direkt olarak satın almak istersem ne kadar öderim Kablonet'e modem için? Sitesinde bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Satışı yok sadece kiralama.
Lodge dedi: Direkt olarak satın almak istersem ne kadar öderim Kablonet'e modem için? Sitesinde bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Satışı yok sadece kiralama.