Kablonet modem değişikliği

Dışarıdan modem alabilirsiniz. Motorola, Ubee, Netmaster ve Amazonda daha bir çok marka var. Dışarıdan alacağınız bir router’dan çok çok daha ekonomik ayrıca kiralama. Ayrıca iki sene sonra başka modem çıktı diyelim. Elinizdekini verip diğerini kiralayabiliyorsunuz. Kötü bir sistem değil bence bu.
Haklısın. Ben çok memnunum kablonetten. Ping 10-20ms. Çünkü sizin gibi online oyun oynamıyorum. Muhtemelen oynasam oyun server’ı tr’de olmadığı için ve altyapıdan dolayı ben de sorun yaşardım.

Ya denemediğim yöntem kalmadı açtığım konularada bakabılırsın btkya kadar şikayet ettim yok abi çözümü yok bu kablosuzda pingin bu ISS'de pazartesi modemi yanıma alıp kabloyla bağlanıcam başka alternatif kalmadı. Yıprandım yoruldum mail,müşteri hizmetlerini arayıp derdimi anlatmaktan

Kablosuzmu bağlanıyorsunuz ?

Haklısın. Ben çok memnunum kablonetten. Ping 10-20ms. Çünkü sizin gibi online oyun oynamıyorum. Muhtemelen oynasam oyun server’ı tr’de olmadığı için ve altyapıdan dolayı ben de sorun yaşardım.
Pc’de kablolu. Mac’te kablosuz. 5GHZ bandındaki performansından memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…