Kablonet modem kurulumu sonrası internet aktif olmadı

shollessu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kablonet'in Türk Telekom altyapısında fiber internet başvurusu yaptım. Dün TT'dan modem kurulumuna geldiler ve 24 saat içerisinde internetiniz aktif olur dediler. 24 saati geçti şu an hala modemde WAN ışığı kırmızı yanıyor. Sorduğumuzda halen ileri saatlerde aktif olur diyorlar. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba siz kaç saat beklemiştiniz aktif olması için? Acaba modemi resetlemem gerekir mi?

Merhaba. Kablonet'in Türk Telekom altyapısında fiber internet başvurusu yaptım. Dün TT'dan modem kurulumuna geldiler ve 24 saat içerisinde internetiniz aktif olur dediler. 24 saati geçti şu an hala modemde WAN ışığı kırmızı yanıyor. Sorduğumuzda halen ileri saatlerde aktif olur diyorlar. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba siz kaç saat beklemiştiniz aktif olması için? Acaba modemi resetlemem gerekir mi?

Modemi kapatıp açın.

Sizin yine iyi, bizim 2. Günün sonunda olmuştu. Belki sizin de o kadar uzayabilir.

Sizin yine iyi, bizim 2. günün sonunda olmuştu. Belki sizin de o kadar uzayabilir.

Offf. Yarın akşam açık öğretim sınavlarım bitiyor 5 tane sınavım var şu internet yüzünden son güne kalıyor o da şanslıysam bugün gelirse artık.

Modemi kapatıp açın.
Olmadı maalesef.

Modemi kapatıp açın.
Olmadı maalesef.

Sizin yine iyi, bizim 2. günün sonunda olmuştu. Belki sizin de o kadar uzayabilir.

Sizin yine iyi, 3. gündeyiz halen internet gelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı