Kablonet nasıldır?

bölgemde fiber altyapısı olduğu için hiç düşünmeden geçmeyi düşünüyorum sadece ttnet i ya devir edecem yada cayma bedeli ödeyecem bakalım. altyapısı olmayan bir yere taşımayı düşünmüyor da değilim :mad:

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi ekip gelip bakacak dediler. Başvuru yapıp gelen ekip analiz yapacak artık. Bu arada modem ve i kutu sıfır gelmeyebilir kullanılmış ta gelebilir dediler. Siz de sıfır mı geldi hocam?
Sıfır gelmişti bize ama biz baya eskiyiz. Sıfır olup olmaması pek sıkıntı değil bu modem için, ölene kadar götürür. Ama kapsama alanı baya kötüdür modemin, koridora koymayın, bir odaya koyun, diğer odaya router şart. En ucuz ve en kaliteli hizmet Kablonettedir. Çok memnunum. Bir sorun olduğunda 15 dakika içinde adam yolluyorlar. Adam eve çıkmadan sorunu halledebiliyor aşağıdaki kutudan. Bir problem var ise kendi merkezlerinde belli oluyor, oradan teknik ekip kontrol edebiliyor. Hatta akşam saatlerinde bile bu hizmeti yapıyorlar. Kablolama bir şekilde halledilir. Kesinlikle kablonet alın.

Kablonet'ten 100Mbps internet, telefon ve KabloTv temel + Üst paket aldım, 79TL'ye. Bilgisayarı modeme bağlayıp test ettim, telefonu vs kapamamistim, 70i gördüm. Kablom eski olabilir ve herşeyi kapatmamış olabilirim dediğim gibi ama isterseniz akşam tekrar kontrol edip söyleyebilirim. Ayrıca 70Mbps olsa bile bence bu fiyata çok iyi.
25Mbps'ye düştüğünde ne kadar alıyorsun?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı