Kablonet Netmaster Infinity Modemi Nasıldır?

Makaleler
2
Kablonet Netmaster Infinity modem kullanıp tecrübelerini paylaşmak isteyenler yazarsa sevinirim. Netmaster CBW383-ZN mıdemi kullanıyorum. Wi-Fi ac desteği yok 5GHz yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir ay kadardır kullanıyorum ama modemler hakkında pek bilgim yok. Daha önceki modemim sizinkiyle aynıydı bu modemin menzili neredeyse 2-3 kat daha iyi. 90 Mbps sorunsuz alıyorum bir kesilme falan olmuyor. İki Wi-Fi oluyor birisi 5 Ghz oluyor. Apartmanın önündeyken 5. kattaki modeme 5 Ghz üzerinden LG G5 ile bağlanabiliyorum. Sizin modemin aynısı ilk kattaki işyerimizde kapıdan 15 metre kadar ileride Infinity'ye bağlandığım yerden bazen iki üç diş çekiyor bazen çekmiyor aradaki farkı ordan anlayın.

Ben bir ay kadardır kullanıyorum ama modemler hakkında pek bilgim yok. Daha önceki modemim sizinkiyle aynıydı bu modemin menzili neredeyse 2-3 kat daha iyi. 90 Mbps sorunsuz alıyorum bir kesilme falan olmuyor. İki Wi-Fi oluyor birisi 5 Ghz oluyor. Apartmanın önündeyken 5. kattaki modeme 5 Ghz üzerinden LG G5 ile bağlanabiliyorum. Sizin modemin aynısı ilk kattaki işyerimizde kapıdan 15 metre kadar ileride Infinity'ye bağlandığım yerden bazen iki üç diş çekiyor bazen çekmiyor aradaki farkı ordan anlayın.
Hangi şehirde hizmet alıyorsunuz? Ben izmirdeyim. Online oyun oynuyor musunuz ping süreleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Siz de sanırım 100mbps hıza kadar olan tarifelerden birindesin.

Hangi şehirde hizmet alıyorsunuz? Ben izmirdeyim. Online oyun oynuyor musunuz ping süreleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Siz de sanırım 100mbps hıza kadar olan tarifelerden birindesin.
Konya'da yaşıyorum. Evet 100 Mbps olan paketi kullanıyorum. Diğer firmalar max. 45 verirken 93-94'e zorluyor Kablonet. Bu sıralar pek online oynamadığım için ping değerlerine dikkat etmedim ama bu gece veya yarın bakabilirim değerlere. Cs GO oynuyorum pinge hiç bakmadım ama bir gecikme yok değerlerim iyidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı