CS:GO'da 85 ms alıyorum. Açıkçası çok fazla, eskiden böyle değildi. Bir de siz kaç ms alıyorsunuz, Wi-Fi üzerinden Kablonet ile?
Altyapınız fiber midir VDSL veya ADSL midir?
80-90 ping fazla oyundan kaynaklı değil. Büyük ihtimal arkadaş ya Superonline üzerinden yurt dışına çıkış yapıyor. Superonline viyana ping açısından iyi değil diye biliyorum çoğu yerde.Ethernet ile CS:GO'da 60-65ms arası alıyorum, arada 80-90'lara fırladığı oluyor, o da oyunun sunucularından kaynaklı bir sorun, normal gibi duruyor.
KabloNet modemleri de sorunlu az çok biliyorsun sen de. 5 GHz'de de bile arkadaşımın pingi oynuyor arada. Bazen modem kaynaklı 2000 küsür ping oluşuyor. Her modemi sağlıklı çalışmıyor. Bazısı dandik bazısı stabil. Kabloluda da benzer durum oluyordu geçenlerde birinde.80-90 ping fazla oyundan kaynaklı değil. Büyük ihtimal arkadaş ya Superonline üzerinden yurt dışına çıkış yapıyor. Superonline viyana ping açısından iyi değil diye biliyorum çoğu yerde.
Telekom yanlışlıkla POP noktalarında çalışma yapmıştı geçen hafta pingim 27-28'lere düştü CS:GO'da. Sonra tekrar yükseldi 40-45 arasına.
27-28'e kadar düşürebildikleri halde bunu sabitlemek için uğraşmıyorlar, ne garip80-90 ping fazla oyundan kaynaklı değil. Büyük ihtimal arkadaş ya Superonline üzerinden yurt dışına çıkış yapıyor. Superonline viyana ping açısından iyi değil diye biliyorum çoğu yerde.
Telekom yanlışlıkla POP noktalarında çalışma yapmıştı geçen hafta pingim 27-28'lere düştü CS:GO'da. Sonra tekrar yükseldi 40-45 arasına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.