Kablonet ping değeriniz kaç?

27-28'e kadar düşürebildikleri halde bunu sabitlemek için uğraşmıyorlar, ne garip 😁.

Ben de her modemi resetlediğimde, yani farklı IP aldığımda değişik değişik pingler alıyorum. En düşük 38 tutturabildim sonra 52'nin altına inemedim. Kötü IP gelirse 80'den aşağı düşmüyor. Çok saçma sistemleri var.

İşte bu yüzden Türk Telekom. Şikayet etmiştim bununla ilgili verdikleri cevap biz yurt dışına 60 ms ile ulaşıyoruz. Bunların looking glass diye bir sayfaları var. Oradan ping attığım zaman adamlar Avrupa sunucularına 20-30 ile ulaşıyor. Bana adam 60-70 nomal diyor.

Oradan ping testi yaptım. Mesela CS:GO Viyana.

Ekran Görüntüsü (39).png

PUBG, Apex Legends gibi birçok oyunun kullandığı sunucuların bir tanesine test yaptım.

Ekran Görüntüsü (40).png

Valorant ve LoL Frankfurt testi.

Ekran Görüntüsü (41).png

İşte bu yüzden Türk Telekom. Şikayet etmiştim bununla ilgili verdikleri cevap biz yurt dışına 60 ms ile ulaşıyoruz. Bunların looking glass diye bir sayfaları var. Oradan ping attığım zaman adamlar Avrupa sunucularına 20-30 ile ulaşıyor. Bana adam 60-70 nomal diyor.

Oradan ping testi yaptım. Mesela CS:GO Viyana.

Eki Görüntüle 1121798

PUBG, Apex Legends gibi birçok oyunun kullandığı sunucuların bir tanesine test yaptım.

Eki Görüntüle 1121799

Valorant ve LoL Frankfurt testi.

Eki Görüntüle 1121800
Ben de bir ara looking glass sayfalarından inceliyordum hep. Hatta bi ara Viyana'ya 24 ms mi ne almıştı. Keşke bu pingleri de evlerimizde alabilsek. Ki zor olduğuna inanmıyorum. Sakarya'dan Viyana'ya ben bi aralar 36 ms alabildiysem VDSL ile demek ki fiber ile de belki 30 bile alınabilir düzgün bir bağlantıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı