Kablonet ping değerleri

iamsezer

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kullandığım TürkNet'i bırakıp, Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. Fakat, Forum'da birçok kişi yüksek ping sorununa değinmiş. Durum böyle olunca, ping değerlerini görmeden, geçmek istemedim. Kablonet kullanıcıları varsa aramızda (İstanbul olursa daha iyi olur), aşağıda ki IP adreslerine CMD üzerinden ping atıp, ekran görüntülerini ekleyebilir mi? Bu sayede ortalama ne kadar ping alabileceğimi görmüş olurum.

128.199.46.24 - Hollanda.
138.201.37.219 - Almanya.

Şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablonet kullanıyorum CS:GO'da EU'da 45 50 arası oynuyorum, Valorant 20, LoL 23.

Hocam bir şey rica edebilir miyim?
DNS'i Google DNS yapıp aynı sunuculara ping atar mısınız?

Sonuçlar aynı hocam.
Sağ olun hocam. Bende DNS değiştirince Hop noktaları ve pingler değişiyor da o yüzden sordum. Çok saçma ama gerçek. Google DNS ile sadece düzgünce ping alabiliyorum. Diğer DNS'ler saçma ping arttırıyor trace testlerinde. Sunucuların IP'si bile değişiyor. Yine de teşekkür ederim.

Çok ilginç hocam ilk sizden duydum böyle bir şey.

Çok ilginç hocam ilk sizden duydum böyle bir şey.
tr.leagueoflegends.com adresine dikkat edin.
Cloudflare DNS:
Google DNS:

Hemen şimdi ekran görüntüsü aldım hocam. Buyrun bakın. Pingler bile bazen farklı çıkıyor. Meseka şu an aynı çıkıyor ama 3 gün önce Cloudflare 50ms veriyordu. Bağlantım her köşe bucağı geziyordu. Google DNS'e alınca ise peering yapıyordum adeta ve 10ms alıyordum.

Hocam cloudflare aynı ip'ye farklı zamanlarda çok farklı ping sonuçları verebiliyor. Belki bu durum ondan kaynaklanıyordur. Ayrıca size teşekkür etmek isterim. 4 yıl içinde ilk kez CGN IP'sine geçtiğimi farkettim. Şu an için bir olumsuz tarafı yok, olursa arayacağız mecbur

Rica ederim hocam. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana . Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…