Kablonet port yönlendirilmiyor

wrkkenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 8 ay önce Kablonet'in Infinity-401 model modemine geçtim. Yaklaşık 1 aydır kendi bilgisayarıma port yönlendirmeye çalışıyordum fakat sorun bende sandığımdan hiç kurcalamadım. Sonra Kablonet'in yetkili servisini aradım (zaten aramalar faciaydı merak eden olursa ek açıklarım) en son konuştuğum yetkili, modemimin apartman üzerinde olduğunu ve port yönlendirememin sebebinin bu olduğunu söyledi, uzaktan 1-2 günde halledeceğiz dediler. Ekstra olarak modem IP'min başı 100.X. X. X gibi olduğunda apartman olarak geçiyormuş. Hala bekliyorum IP değişince ne olur bilemiyorum, sizin bir fikriniz var mı bu konuyla alakalı?

100’le başlayan apartman IP’si dediği şey CGN IP havuzu. Aynı IP adresini binlerce kişi kullandığı için port açılmıyor. Sadece sana ait bir Statik IP alman gerek. Aylık belli bi ücreti var.

100’le başlayan apartman IP’si dediği şey CGN IP havuzu. Aynı IP adresini binlerce kişi kullandığı için port açılmıyor. Sadece sana ait bir Statik IP alman gerek. Aylık belli bi ücreti var.
hocam olabilir fakat ben port açmaya degil, yonlendirmeye calisiyorum. sonucta disardan bilgi geldiginde o benim modeme geliyor ben de o portu kendi bilgisayarima yonlendirmeye calisiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı