Kablonet tamam mı devam mı?

Makaleler
21
Biliyorum bu soruyu en çok kendime sormam lazım ama çok kararsız kaldım. Ağustos ayında 2 senelik taahhüt bitecek, uzun süredir 24 Mbps hızına hapsoldum 3 GB'cık bir şey indiriyorum 20 dakika bekliyorum 50 GB desen bütün günümü beklemekle geçirmek istemiyorum. Hızın artık mutlaka yükselmesi gerekiyor en az 50 veya 100 arıyorum ama bütçe 75 lirayı geçmesin istiyorum. Şu an 60 lira veriyorum 24 sınırsıza. Kablonet'te aslında sıkıntılar yaşamıyorum dün paket kaybı konusu açmıştım ama oyunlarda bir sıkıntı hissedemedim o yüzden varsa başka ISS tavsiyesi alayım ya da güzel bir kampanya atarsanız sevinirim.

Lokasyon: Ankara

Ben Türknet'ten memnunum. Virüs'ün başlangıcında 1-2 hafta boyunca internet kesintileri oldu. Arıza kaydı oluşturdum hallettiler şuan bir sorunum yok. Hız değerlerim de aşağıdaki gibi;

Eğer Telekom altyapısı iyiyse TurkNet, Netspeed bakabilirsin. Ben şahsen TurkNet 100 MBPS 85 TL kullanıyorum. Sorun yok memnunum.

Ben kablonet gibisini gormedim. Cok nadir kesilmeler oluyor ancak 19-24 saatleri arasi haric kablo ile net 100mbps alabiliyorum. Asiri memnunum.

Millenicom bakabilirsin. Taahhütsüz 35Mbps 80₺ gibi bir fiyatı var. Müşteri hizmetleri vs. olarak gayet iyiler çok memnunum.

4 yıldır Kablonet kullanıyorum. En fazla 2-3 defa habersiz kesilme yaşamışımdır. Hep memnun kaldım ve bence fiyatları da uygun. Sonuçta 90-95 lira verip sorunsuz hizmet alacağımı biliyorsam bunu pek riske atmazdım. Kablonet'in 100 güldüren kampanyası devam ediyor diye biliyorum. 19:00-24:00 arası 25 Mbps geri kalan vakitte 100/5 Mbps.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…