tariksuhakilic
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Samsung Odyssey G7 32" / Ryzen 9 5900X / MSI X570S Edge Max Wi-Fi / Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB Cl18 3600MHz / Sapphire Nitro+ SE RX 6800XT / Corsair H150 RGB / Corsair iCUE 5000X / Steelseries Apex Pro / Steelseries Rival 650 Wireless / MSI OPTIX G27CQ4 / Acer Nitro XV272S / Steelseries QcK 3XL Prism / 2x Samsung 980 Pro 1TB / Samsung 970 Pro 512GB / WD SN350 480GB / Samsung 970 Evo 250GB / Sandisk SSDPlus 480 / Corsair CX750F / G512SE Hero
Merhaba, Türk Telekom altyapısında (TT fiber) bu markayı düşünenler için tecrübemi anlatayım dedim. Şubat'ın sonunda 200/10 paketine başvuru yaptım. Mart'ın 1'inde evime geldiler, sözleşmeleri imzaladım ve sisteme düşürdüler. 2 güne kurulum olur dediler. Olmadı. Kablonet'i aradım en geç 7 güne olur dediler. Olmadı. Yine aradım, biz durumu ilettik size geri dönüş yapacağız dediler, geri dönüş olmadı. Şikayetvar'da şikayet oluşturdum. Geri dönüş yapacağız vs. vs. Dediler. Yapmadılar. Bir kere bile aranmadım. Kendilerini aradım ilgili ekip geri dönüş yapacak dediler, o da yapılmadı. 7 Nisan'da da hiçbir geri dönüş, en ufak arama sorma bir şey olmadan başvuruyu iptal etmişler. Ben başta olmayacaksa başvuruyu iptal edin demiştim, ama sadece o zaman için geçerliydi, fakat bunlar gelip 1 ay 7 gün sonra iptal etti. Aynı zamanda Erzincan'da kendi altyapılarında aboneliğim var, ondan oldukça memnunum, kendi altyapısında hizmetleri gayet iyi. Fakat siz siz olun, farklı bir altyapıda Kablonet'den kesinlikle uzak durun. Umurlarında bile değilsiniz. Geri dönüş yapacağız kandırmacası üstüne döndürüyorlar sadece. 1 ay 7 günüm hiç oldu. Uzak durun… tabii kendi altyapılarında, fiber ise (1Gbps sağlayan altyapıdan bahsediyorum, eve kadar optik kablo olan) kesinlikle tercih edebilirsiniz. İnternetin kesileceği zamanı bile öncesinden bildiriyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: