Kablonet Upload Hızı Düşüklüğü

Nakahella

Kilopat
Makaleler
2
Geçen haftaya kadar hiçbir problem olmayan internetimde bir anda Upload problemi olmaya başladı. Fakat sorun şu ki Speedtest gibi sitelerde Upload'ım sorunsuz görünüyor ama Microsoft, Yandex, Steam, Telegram, WhatsApp, Instagram gibi sitelere upload yaparken 1 Mbps zoralamıyorum, inanılmaz yavaş Upload var. Bu yüzden Online oyunlarda da Ping çok yüksek olmamasına rağmen çılgın gecikmeler oluyor. Farklı cihazlarda, PC ve telefonlarda durum değişmiyor. Ama mobil veriden çatır çatır sorunsuz her şey.

Çok garip bir durum. Speedtest sorunsuz, ama çoğu sitede Upload sıkıntılı. Daha 1 hafta önce 90 GB upload yapmıştım OneDrive ile, sorunsuz 5 Mbps ile yüklemişti. O bittikten sonra bu sorun başladı, çıldıracağım. Kablonet müşteri hizmetleri sinyal dalgalanması var diyor ama alakası yok çünkü bazen olan bir şey değil, sürekli olarak Upload'ım çoğu sitede kötü.

IP değiştirme talebi yaptım değiştirdiler ama hiçbir şey değişmedi. Aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı