Kablonet Upload Problemi

• Konuyu başlatan MeC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.288

MeC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kablonet kullanıyorum. Tarifem 50 ye 5. 250 GB download kotası var ve uploadda kota yok. Şimdi gelelim sıkıntıya. Twitchte yayın yapmaktayım ve bu upload problemi artık iyice darlamış durumda beni. Kablonete geçtiğim ilk 7 ay 5 MB upload hızı ile 3500 bitrate verebiliyordum ve bir problem yaşamıyordum. 7. aydan sonra saçma sapan bir şekilde 2000 bitrate üzerine çıktığım anda yayınlarım drop yemeye başlıyor takılıyor vs. eve en az 10 kere ekip çağırdım kabloları yenilettim adamlar çözemiyor. Dedim ki upload paketi alayım 10MB yapayım. Hız testinde 10MB upload çıkıyor ancak ben hala 2000 bitrate üzerinde yayın yapamıyorum. Sıkıntıyı şöyle özetleyim sizlere stabil olmayan bir upload oluyor. Ortalama hız 8-10 arası oluyor ancak anlık 100 KB kadar düşüyor. Bu sıkıntının sebebini bilen arkadaşlar var mıdır aranızda acaba?

mail.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yıl olmuş 2020 fakat bende şu sorun var. 5 mbps'lık uploadım var fakat test yapıyorum 4.5 filan çıkıyor. Bitrate de olay değişiyor. 3000 bitrate açıyordum yayını ilk zamanlar sıkıntı yoktu şimdi anlık 200 lere düşüyor ve bu düşüş 5 saniye sürüyor geri 3000'ni görüyor ve sonra yine bir drop. Bu dalgalanma beni bezdirdi vallahi sorunu bir türlü çözemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı