Kablonet vs Netspeed

DWaim

Decapat
Türk Telekom'un yapacağı yeni zamdan dolayı internet sağlayıcımı değiştirme kararı aldım. Türk Telekom'dan çok memnundum 20 Mbps paketinden çok memnundum 25 Mbps hız veriyordu. Valorant'ta 7 ms alıyordum 4K filmler izleyebiliyordum. Evde benimle birlikte 3 kişi daha interneti kullansa dahi oyunlarda hiç ping yükselmiyordu ve hiçbir zaman kopma yaşamıyordum. Geçen sene sadece 1 kere yaşamıştım. Onda da Türkiye genelinde gitmişti. Ama fahiş zammından sonra değiştirme kararı aldım. Bana Türk Telekom'un eksikliğini yaşatmayacak bir internet sağlayıcısı lazım. (Türk Telekom'da fiber kullanmıyordum. Hiper kullanıyordum.)
Evimizde fiber portları var.
Kablonet fiber 25 MB ilk 12 ay 125 TL sonraki 12 ay 140 TL.
Netspeed fiber 100 MB 99 TL.
Kablonet'in daha kaliteli olduğunu biliyorum ama arada fiyat varkı da var. Aradaki fiyat farkına değecek bir durum varsa Kablonet'e geçiş yapacağım. Sizce mantıklı olan hangisi? (TurkNet önerecekler için sabit fiyat 140 TL olduğundan onu da düşünmüyorum)

Dosya Ekleri

• 70E0505D-87AA-415B-89D2-758C8AF5D62E.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet tavsiye ederim de 20mb internetle nasıl 4k film izlediğinizi anlamadım Tamam tavsiye edilen bu da kimsenin nette olmaması lazım çok uçuk geldi.

Kablonet kullanıcısıyım gece 12'den akşam 7 kadar 100 MB alıyorum ondan sonra 70 düşüyor.
Tavsiye ederim.

Kablonet tavsiye ederim de 20mb internetle nasıl 4k film izlediğinizi anlamadım Tamam tavsiye edilen bu da kimsenin nette olmaması lazım çok uçuk geldi.
Yaşadığım yer İstanbul Bahçelievler bunla ilgisi olabilir. Herkes aynı ping değerlerini almıyor sonuçta

Yaşadığım yer İstanbul Bahçelievler bunla ilgisi olabilir. Herkes aynı ping değerlerini almıyor sonuçta
Yok hocam o anlam da değil 4k için 20mbps tavsiye ediliyor ki illa takılma falan olması lazım arada en kötü diye düşünüyorum ilginç. Dediğim gibi kablonete bakabilirsiniz 20mbps kullanmayalı yıllar oldu belki ben yanlış hatırlıyorum.

Kablonet 140 150 liraya sabit 100 veriyor. 25 alınmaz mağara hızı.
Türktelekom’da 25 alıyorum ve gayet memnunum bu durumda kablonet’te de 25 alırsam bir sorun olmayacak? Benim yaşadığım yere göre türktelekom benim için süper. Sizin yaşadığınız yere göre belki size daha yüksek download hızı gerekiyordur

Yaşadığı yerle ilgisi yok arkadaşın dediğinin örneğin aileden biri film izlerken (1080p+) sen oyun oynasan pingin uçar ama 100 olsa etkilemiyor bile veya oyun indirirken 100 down saniye de 10 25mbps saniyede 2.5 verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…