Kablonet vs TürkNet

pHoCo

Femtopat
Daha fazla  
Kablonet'in mi internet hizmeti mi daha iyi yoksa TürkNet'in mi? Yani hangisini almak daha mantıklı? Bu işleri bilmediğim için bilgi verirseniz sevinirim.

Kablonet kullanıyorum. Son birkaç aydır dehşet yavaşladı, sürekli bir sorun çıkarıyor. Ondan önce hiçbir sıkıntı yoktu. Bu tarz sorunları yaşayan başka tanıdıklarım da oldu. Yani Türknet hakkında bilgim yok ama kablonet almayın bence.

Kablonet'in mi internet hizmeti mi daha iyi yoksa TürkNet'in mi? Yani hangisini almak daha mantıklı? Bu işleri bilmediğim için bilgi verirseniz sevinirim.
TürkNet'ten kablonete geçtim. Zerre pişmanlığım yok. Türknet hem aşırı ilgisiz hem de internet servisi iyi değil (Kendi altyapısı varsa hızı bilemem ama ilgisiz olduğu kesin) Kablonet ise hem çok ilgili hem de internet servisi gerçekten iyi. Sadece devlet tarafından modemleri sınırlandırılmış radyasyon sebebiyle. Modemleri çok iyi değil ama bir de dağıtıcı aldık sıkıntı yaşamıyoruz hiç.

Kablonet kullanıyorum. Son birkaç aydır dehşet yavaşladı, sürekli bir sorun çıkarıyor. Ondan önce hiçbir sıkıntı yoktu. Bu tarz sorunları yaşayan başka tanıdıklarım da oldu. Yani TürkNet hakkında bilgim yok ama Kablonet almayın bence.

Korona hocam. Kablonet havuz sistemi kullanır yani bütün kullanıcılar veriyi aynı havuzdan alır, bu durumda kalabalık saatlerde yavaşlama belirgin olabilir.

Şu Kablonet Hatay/Antakya'da hizmet verse hiç zaman kaybetmeden geçerdim. Türkiye'nin en hızlı internet veren servis sağlayıcısı. Speedtest'in verilerinde hız konusunda en hızlı servis sağlayıcısı seçilmiş. TTNET gibi 35 Mbps veriyorum deyip gündüzleri 20 Mbps vermiyor. 35 mi aldın o zaman 33.2 tam hız veriyor.

Türknet kendi VDSL, Fiber altyapısından ya da TT fiber üzerinden internet veriyorsa ben Türknet derim.

Diğer türlü ise Kablonet daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı