Kablonet vs TurkNet vs Superonline

Kablonet'te bahsettiğiniz paketi kullanıyorum memnunum ancak eviniz büyükse kesinlikle bir router almanız gerekiyor modemleri çok iyi değil. Biz KabloTV ile birlikte kullanıyoruz ikisinden de memnunuz.
Siz hangi router'ı kullanıyorsunuz.Ya da önerebileceğiniz router var mı ?

KabloNet "Güldüren 100 Kampanyası" kullanıcısıyım. Kesinlikle önermiyorum. En yakın zamanda başka firmaya geçeceğim.

İfadeler: QzQ
Her ne kadar interneti hızlı olsa da çok kopma sorunu yaşadım (halen daha haftada 2 kez kopuyor). İnternet kesildiğinde aramamız için yönlendirdikleri müşteri hizmetleri telefonu açmıyor. Açtıklarında ise bir sorun var diyerek telefonu kapatıyor. Modemi çok güçsüz yan odadan bile interneti tam verimli kullanamıyorum.

Anladım.Peki benim durumumda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.Adsl alıp vdsl port açılmasını beklemek de pek istediğim bir şey olmasa da ,benim için bir seçenek.

Anladım. Peki benim durumumda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. ADSL alıp VDSL port açılmasını beklemek de pek istediğim bir şey olmasa da, benim için bir seçenek.

İsterseniz Kablonet ile anlaşın. Belki de bu kopmaların nedeni bulunduğum yerdeki altyapılardır. Sizde sorun olmayabilir. Öneri verebilecek bilgiye sahip değilim o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Türk telekom il müdürlüğüne gidip vdsl port için başvurup,birkaç ay taahütsüz adsl kullanıp vdsl gelmesini beklesem,gelmezse kablonet alsam mantıklı olur mu ?
Kablonet kullanan bir komşumla konuştum,büyük ihtimalle o da 100 güldüren paket kullanıyor.Yarın evlerine gidip internet hızını sorgulatıcam.İnternet hızını ölçmek için önerebileceğiniz bir site var mı ? ve yanımda dizüstünü götürsem mi yoksa telefonla ölçsem de aynı sonucu alır mıyım ?İlk önce boşta sonrasında 1080 ve 4k video açıp ölçmeyi planlıyorum
Yarın kablonet kullanan bir komşunun evine gidip internet hızını ping değerlerini sorgulatacağım.İnternet hızını ölçmek için önerebileceğiniz site ya da yapmam gereken bir yöntem var mı ?
Hız ölçümünü dizüstünden mi yapmalıyım yoksa telefondan yapsam da aynı sonucu alır mıyım ?
Ölçerken başka bir telefondan ilk önce boşta sonra 1080 en son da 4k video açarak denemeyi düşünüyorum.
Yarın kablonet kullanan bir komşunun evine gidip internet hızını ping değerlerini sorgulatacağım.İnternet hızını ölçmek için önerebileceğiniz site ya da yapmam gereken bir yöntem var mı ?
Hız ölçümünü dizüstünden mi yapmalıyım yoksa telefondan yapsam da aynı sonucu alır mıyım ?
Ölçerken başka bir telefondan ilk önce boşta sonra 1080 en son da 4k video açarak denemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

Kablolu yapmanızı oneririm ve spped test sitesi iyidir.

Ben şahsen bu noktada Kablonet'i tavsiye ederim ancak Ümit Önal'a mail atarak da VDSL port açılması için şansınızı deneyebilirsiniz.

Aslında olay hangisi iyi vs değil. Evinin olduğu yerde hangisinin altyapısı var ise o iyidir. Eğer ki altyapı TT'nin var ise sadece TurkNet derim. Ama altyapı Kablonet ise. Hiçbir yere bakma direk Kablonet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…