Kablonet'e geçilir mi?

BaklavaliSucuk

Hectopat
Daha fazla  
Şu an TTNET 24Mbps internet kullanıyorum Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa önerir mi? Kayseri'de yaşıyorum gündüz 100Mbps gece 25Mbps internet sağlayacaklar 95TL'ye. Ne dersiniz? Oyunlarda gecikme süresi nasıl, özellikle CS'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim kullanıyor. Herhangi bir sorun yaşadığını duymadım ve çok memnun olduğunu belli ediyor.

Kablonet kullanan tek 1 kişi tanıyorum oda memnunum diyor size tavsiyem turknet millenicom bu 2sinde test yaptır alt yapı güzelse millenicom öneririm

Ping değeri bende normal. Hız testinde yaklaşık 8-9 civarı alıyorum. Son 4 yıl içinde geçtiğimiz haftalarda yaşanan teknik problem dışında hiç kesilme olmadı. SuperOnline ve TürkTelekom kullanırken her ay teknik ekip çağırıyordum. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca fiyatlarıda çok uygun.

Son zamanlarda saç baş yolduran sorunlar yaşatsa da genelde Türkiye'nin en iyi ISS'sidir. Tabii ki geçilir. Ping açısından çok yüksek beklentileriniz olmasın yalnız. Pingler diğer ISS'lere göre daha yüksek, özellikle bazı IP bloklarında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı