EsesliMami
Femtopat
Daha fazla
Aradığınızı bulamayabilirsiniz o zaman. Kablonet'in yurt içi kendi fiber ağı olsa da yurt dışı çıkışları yok. Geçen sene 33 olan pingim bu sene 45-50'lerde. Muhtemelen Vodafone'e çıkışları kullanıyordu geçen sene. Bu sene sol e geçti. Şikayet var Kablonet ping sorunlarına bakarsanız özellikle bu yaz bu konuda şikayetlerin arttığını görebilirsiniz. Eğer Vodafone'e denk gelirse sorun yaşamazsınız. TT şu an genel olarak rekabetçi oyunlarda ping anlamında daha iyi. Bu her zaman böyle olacak demek değil. Eskiden sol çıkışları daha iyiydi şimdi tam tersi yarın ne olur bilemeyiz.
Hocam Vodafone'e altyapısı yok bizim burada ya sadece Kablonet o yüzden geçmek istiyorum Türk Telekom artık çok pahalı gelmeye başladı artı dediğim gibi istediğim hızı da vermiyorlar müşteri hizmetleri 1 saat açmıyor artık keyfim kaçtı bazı şeyelrden dolayı o yüzden değiştirmek istiyorum.
Knka aradım geçecektim niyetlendim tek paketleri var ve pahalı eğer gigafiber gelirse düşünmeden türknete geçerim bizim mahallede kablonet var sadece o yüzden geçicem yeni taşındım burayaHocam Eskişehir'de Kablonet biraz sıkıntılı ben aralık gibi geçtim o kadar fazla sorun yaşattı ki anlatamam en az 3 ay harcadık bu sıkıntılara artık müşteri temsilcisine otomatik bağlıyordu hat. Ama şu an maşallah iyi gibi ama bana sorarsan Eskişehirspor'umuzun sponsoru TurkNet'e geç![]()
Knka gigafiber için yazdım geliyormuş beklicem türknete geçiyorum eskişehirspor a katkı oluyorsa olsunHocam Eskişehir'de Kablonet biraz sıkıntılı ben aralık gibi geçtim o kadar fazla sorun yaşattı ki anlatamam en az 3 ay harcadık bu sıkıntılara artık müşteri temsilcisine otomatik bağlıyordu hat. Ama şu an maşallah iyi gibi ama bana sorarsan Eskişehirspor'umuzun sponsoru TurkNet'e geç![]()
Son düzenleme: