EmperorTamarin Femtopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 14 7 Aralık 2020 #1 Nisan ayı gibi Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. Yavaştan paketlere falan bakayım dedim ama çok fazla içinde Kablonet geçen site var. Örneğin; Kablonet - Uydunet Türksat Kablo TV | 0 850 888 0 126 Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. gibi 2 farklı site var. Bunlardan hangisi resmi site veya ikisi de mi resmi site? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Nisan ayı gibi Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. Yavaştan paketlere falan bakayım dedim ama çok fazla içinde Kablonet geçen site var. Örneğin; Kablonet - Uydunet Türksat Kablo TV | 0 850 888 0 126 Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. gibi 2 farklı site var. Bunlardan hangisi resmi site veya ikisi de mi resmi site?
Çözüm Gunfheum 7 Aralık 2020 Resmi site: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Kaynak: Kablo Net
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Aralık 2020 #2 İlk attığınız sahte gibi geldi bana. Kurumsal firmalar öyle bir isim koymaz alan adına. Artı 0 Eksi
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #3 Resmi site: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Kaynak: Kablo Net Artı 0 Eksi Çözüm
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Aralık 2020 #4 Gerçek site bu: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr İnternette çok fazla yalan site dönüyor. Bunlara dikkat etmek gerekli. Artı 0 Eksi
Gerçek site bu: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr İnternette çok fazla yalan site dönüyor. Bunlara dikkat etmek gerekli.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #5 Gunfheum dedi: Resmi site: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Kaynak: Kablo Net Genişletmek için tıkla... Aynen hocam burası. Artı 0 Eksi
Gunfheum dedi: Resmi site: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Kaynak: Kablo Net Genişletmek için tıkla... Aynen hocam burası.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #6 Kablonetburada.com dolandırıcı site mi? Artı 0 Eksi
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Aralık 2020 #7 Zakramoreas dedi: Gerçek site bu: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr İnternette çok fazla yalan site dönüyor. Bunlara dikkat etmek gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam burası. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Gerçek site bu: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr İnternette çok fazla yalan site dönüyor. Bunlara dikkat etmek gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam burası.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #8 Android sent by CyberLife dedi: Kablonetburada.com dolandırıcı site mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bilemeyiz büyük ihtimalle öyle. Artı 0 Eksi
Android sent by CyberLife dedi: Kablonetburada.com dolandırıcı site mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bilemeyiz büyük ihtimalle öyle.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Aralık 2020 #9 Android sent by CyberLife dedi: Kablonetburada.com dolandırıcı site mi? Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde yetkili bir sitesi olduğunu duydum fakat güvenilirliğini bilmiyorum. Boşuna aksiyona gerek yok Ana sitesi üstünden işlemleri yapmanız daha sağlıklı. Artı 0 Eksi
Android sent by CyberLife dedi: Kablonetburada.com dolandırıcı site mi? Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde yetkili bir sitesi olduğunu duydum fakat güvenilirliğini bilmiyorum. Boşuna aksiyona gerek yok Ana sitesi üstünden işlemleri yapmanız daha sağlıklı.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.691 Makaleler 21 Çözümler 99 7 Aralık 2020 #10 Sahte değil de taşeron olabilirler. Artı 0 Eksi