Kablonet'in Verdiği Yeni Modem

Onur0742

Kilopat
Daha fazla  
Bugün kablonet üyeliğimi açtırdım modem olarak Technicolor Tc7200 diye bir alet verdiler. Sorduğumda bu modemin yeni özel olarak sadece koblenet için üretildiğini söylediler. İnternette biraz araştırdım koblanetin yeni modemi olduğunu söyleyen bir site buldum ama resmi açıklama değil gibiydi onun dışında da pek bir şey yoktu. Sizce kazıklandım mı yoksa kablonet gerçekten artık bu modemi mi veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki Kablonet modem şu: NetMaster infinity 401. Çok da memnun olduğumu söyleyemem ama. Kablosuz çekim alanı biraz düşük.
Benim modem isiniyor naylon kokuyor sende de oluyor mu? Uydunet'e mesaj atiyorum frekanslariniz sifirlandi diye geri donuyorlar. Ahhaha.

KabloNet anlasma yapiyor modemin icine gerekli veriler uretilirken giriliyor. Bu yuzden oyle demislerdir.
Resmini atsana merak ettim.
Açıkçası yabancı videolar ve satış siteleri var bu modemin olduğu. Kablonet için özel üretildi de garipmiş.
Ben bulamadım link atabilirmisin?
Docsis modem olduğu için bizim ülkede Kablonet'e özel sayılır evet. Şu zamanlar Kablonet de modem kıtlığı var.
Modem kıtlığı yüzünden acilen sipariş ettikleri bi modem olduğunu düşünüyorum ama bakalım umarım iyidir.

Dosya Ekleri

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    14,1 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:
Modem kıtlığı yüzünden acilen sipariş ettikleri bi modem olduğunu düşünüyorum ama bakalım umarım iyidir.
Diğer modemlerin laciverti buda. Nereden arayıp da buluyorlar bu modemleri bilmiyorum. Gerçi kablo modem üreticisi de çok yok sanırım, ondan bulamıyorlar.

Şu sitede özellikleri yazıyor ama aynı mıdır bilemem:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı