Kablosuz 1900-2000 kablolu 1400 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bütçe
1000-2000

megatrown21

Kilopat
Tam fiyat performans sorunsuz güzel diyebileceğiniz ürün var mı?
Bassları güzel olsa oyunlarda vb içine çekse güzel olur.
Bu fiyatlarda gerçek 7.1 bulunabilir mi?
Mümkünse Trust GXT363 kulaklığımdan iyi olsun. Artık eskidiği için değiştirmek istiyorum yoksa ses kalitesi ve basından aşırı memnunum.

Kablosuz dışarıda da kullanabileceğim ürün varsa ayrı önerirseniz sevinirim. Mesela hem PC'de kablolu hem de telefondan Bluetooth'la kullanabileceğim gibi. Ama genelde PC başındayım.

Kendim birkaç ürün buldum:

Corsair Void RGB Elite USB Carbon CA-9011203-EU 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Stinger-Core-Kulaklık/dp/B0BCFKG49M/ref=zg_bs_12602054031_sccl_11/257-0517602-7629166?psc=1

Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık

Razer Kraken V3 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA

Hangisi daha iyidir? Kafama Corsair Void Elite RGB güzel geldi ama eski bir modelmiş sanırım araştırdığımda.

F/P aşırı fiyatlı olmazsa sevinirim. Ancak bu çok iyi 2000 TL verilir diyeceğiniz varsa dabilmek isterim.

Hocam bende SteelSeries Arctis Nova 1 Kulaklık var yam anlamıyla efsane kablolu bir kulaklık 1200₺ civarında Sonar yazılımı ile canavar oluyor 1-2 gün öncesine kadar sonar kullanmıyordum. Sonara geçip ayarları yaptığımda oyunlarda daha çok vuröaya başladım ve mikrofonumum daha kaliteli bir hâle geldiğini söylediler. SteelSeries markasını öneriyorum youtubeden birkaç inceleme videolarını incelediğinizde anlayacaksınız. Alacağınız kulaklık şimdiden hayırlı olsun. 😁

Hocam bende SteelSeries Arctis Nova 1 Kulaklık var yam anlamıyla efsane kablolu bir kulaklık 1200₺ civarında Sonar yazılımı ile canavar oluyor 1-2 gün öncesine kadar sonar kullanmıyordum. Sonara geçip ayarları yaptığımda oyunlarda daha çok vuröaya başladım ve mikrofonumum daha kaliteli bir hâle geldiğini söylediler. SteelSeries markasını öneriyorum YouTube'dan birkaç inceleme videolarını incelediğinizde anlayacaksınız. Alacağınız kulaklık şimdiden hayırlı olsun. 😁

SteelSeries Arctis Nova 1X Xbox Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Dediğiniz ürün bu mu acaba :)

Arkadaşlar önerebilecek yok mu?

Yani bu modeller arasında en iyisi 1P modeli mi?

Arctis Nova 1 adlı serinin ürünleri arasındaki en iyi ürün bu. Birçok platformda yak çalıştır olarak kullanılıyor 7.1 ve sonar 360 deneyimi sunuyor. SteelSeries GG uygulamasını kurduğunuzda 7.1 ve farklı farklı ses tercihleri yapabiliyorsunuz. Volume Boost desteği var mikrofonu bu uygulama ile podcast mikrofonuna dönüştürebiliyorsunuz. Oyuna göre equalizer ayarını seçebiliyorsunuz. Ve diyelim CS oynadınız tüm oyunu klip alacağına sadece önemli yerleri klip alıyor ama bilgisayara kaydetmiyor. Oyunu kapadığınızda size 2 seçenek sunuyor tüm klipler silinsin mi yoksa kalsın mı diye orayı siz seçersiniz tabii ki.
Aklınızda farklı bir ürün varsa kafanızı karıştırmak istemem.

Arctis Nova 1

ASUS TUF Gaming H3 Wireless 7.1​

ASUS Tuf Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Siyah Gaming (oyuncu) Kul

Genel dışarıda da kullanabilmek için Razer Barracuda X çok iyi duruyor. En azından IPhone'ye bağlayabileceğim. Fiyatı da özelliklerine göre iyi gibi. Başka önerilere açığım.

RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ SIYAH GAMING KULAKLIK 50 SAAT’E KADAR PİL ÖMRÜ – PcKoli

ASUS'lar aynı model sanırım tam araştırmadıma ma fiyat olarak 100 TL gibi bir fark var. Bu modellr güzelmiş açıkçası.

Arctis Nova 1 adlı serinin ürünleri arasındaki en iyi ürün bu. Birçok platformda yak çalıştır olarak kullanılıyor 7.1 ve sonar 360 deneyimi sunuyor. SteelSeries GG uygulamasını kurduğunuzda 7.1 ve farklı farklı ses tercihleri yapabiliyorsunuz. Volume Boost desteği var mikrofonu bu uygulama ile podcast mikrofonuna dönüştürebiliyorsunuz. Oyuna göre equalizer ayarını seçebiliyorsunuz. Ve diyelim CS oynadınız tüm oyunu klip alacağına sadece önemli yerleri klip alıyor ama bilgisayara kaydetmiyor. Oyunu kapadığınızda size 2 seçenek sunuyor tüm klipler silinsin mi yoksa kalsın mı diye orayı siz seçersiniz tabii ki.
Aklınızda farklı bir ürün varsa kafanızı karıştırmak istemem.

İncelemesini izledim. Kulaklık güzelmiş ancak klip kısımlarıyla pek ilgilenmiyorum oynayıp geçiyorum :D IPhone'ye dönüştürücüyle takabilir miyim acaba...

Son düzenleme:
Tam fiyat performans sorunsuz güzel diyebileceğiniz ürün var mı?
Bassları güzel olsa oyunlarda vb içine çekse güzel olur.
Bu fiyatlarda gerçek 7.1 bulunabilir mi?
Mümkünse Trust GXT363 kulaklığımdan iyi olsun. Artık eskidiği için değiştirmek istiyorum yoksa ses kalitesi ve basından aşırı memnunum.

Kablosuz dışarıda da kullanabileceğim ürün varsa ayrı önerirseniz sevinirim. Mesela hem PC'de kablolu hem de telefondan Bluetooth'la kullanabileceğim gibi. Ama genelde PC başındayım.

Kendim birkaç ürün buldum:

Corsair Void RGB Elite USB Carbon CA-9011203-EU 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Stinger-Core-Kulaklık/dp/B0BCFKG49M/ref=zg_bs_12602054031_sccl_11/257-0517602-7629166?psc=1

Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık

Razer Kraken V3 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA

Hangisi daha iyidir? Kafama Corsair Void Elite RGB güzel geldi ama eski bir modelmiş sanırım araştırdığımda.

F/P aşırı fiyatlı olmazsa sevinirim. Ancak bu çok iyi 2000 TL verilir diyeceğiniz varsa dabilmek isterim.

Razer Barracuda X almanı öneririm Wireless kulaklığın konforu başka ek olarak eosmarkt satıcısından almanı tavsiye etmiyorum iade ve garantide sıkıntı oluyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı