Değil. 1000 Mbps paketi genelde Wi-Fi 6 destekli modemlerle servis ediyorlar, ınternet'e bağlanırken kullandığınız cihazın modeli nedir?
HG255s mi? Hocam o modem lanetli cihaz, 5GHz'de çok kötü performans veriyordu diye hatırlıyorum. Ayrıca WiFi 6 özelliği de yoktu, zamanında kullandım oradan biliyorum. Performans sorununun nedeni ise feci bir paket kaybı sorunu vardı.Huawei HG255s.
HG255s mi? Hocam o modem lanetli cihaz, 5GHz'de çok kötü performans veriyordu diye hatırlıyorum. Ayrıca Wi-Fi 6 özelliği de yoktu, zamanında kullandım oradan biliyorum.
Zamanında ben kullanırken evde TV+ açınca 5GHz'in hızı 120'den 10'lara kadar düşüyordu
ISS'nize danışın, belki modemi değiştirirler zira 1000MBPS hız için verilecek modem değil.
Dalga geçiyorlar sanki, saçmalığa bak. Yani hocam dediğim gibi o modemden verimli bir bağlantı alırsanız bana da haber verin çünkü karanlık zamanlarda yaklaşık 2 yıl kendisiyle epey şey tecrübe ettim.Söyledik fakat saçma sapan şeyler söyleyip ofislerinde 50 Gbps kullandıklarını fakat iPhone 14 Pro Max ile 400 Mbps civarı aldıklarını söyledilersaçmalık olduğunu söyleyemedim tabii ki.
Özelliklerine baktım, modemin gücü zaten maksimum 867Mbps dağıtabiliyor. Ki normalde bilirsiniz bu tarz teorik sınırlar pratikten çok daha yüksektir, örneğin SATA 1 portunun 150Mb/sn desteklemesi ancak çoğu SATA 1 diskin bu hıza yaklaşamaması gibi.Söyledik fakat saçma sapan şeyler söyleyip ofislerinde 50 Gbps kullandıklarını fakat iPhone 14 Pro Max ile 400 Mbps civarı aldıklarını söyledilersaçmalık olduğunu söyleyemedim tabii ki.
Dalga geçiyorlar sanki, saçmalığa bak. Yani hocam dediğim gibi o modemden verimli bir bağlantı alırsanız bana da haber verin çünkü karanlık zamanlarda yaklaşık 2 yıl kendisiyle epey şey tecrübe ettim.
Mesela ironik paket kaybı sorunlarından biri Discord'da ses kanalına girince bağlanıyor... kısmında takılı kalıyordu, 5GHz'den 2.4'e alınca çözülüyordu.
Turkcell'in neden hala o modemi ısrarla dağıttığını anlamıyorum, Huawei ile geçiş garantili yol gibi tüketici garantili modem anlaşması mı yapmışlar?
Özelliklerine baktım, modemin gücü zaten maksimum 867Mbps dağıtabiliyor. Ki normaldebilirsiniz bu tarz teorik sınırlar pratikten çok daha yüksektir, örneğin SATA 1 portunun 150Mb/sn desteklemesi ancak çoğu SATA 1 diskin bu hıza yaklaşamaması gibi.
Hangi kafayla 1000MBPS paket verdilerse
Eki Görüntüle 1902926
Bundan güzel argüman çıkar, müşteri hizmetlerini arayıp "1000MBPS paket için 867Mbps destekleyen modem vermişsiniz." diyerek şansınızı deneyebilirsiniz.
İki modemin Internet bağlantısını birleştirip 1000Mbps alabileceğinizi pek sanmıyorum hocamHocam, iki modemi birbirine bağlayarak Ethernet üzerinden 1000 Mbps'yi alabilir miyim?
İki modemin ınternet bağlantısını birleştirip 1000MBPS alabileceğinizi pek sanmıyorum hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.