Kablosuz 9. nesil Xbox gamepad PC'ye bağlanır mı?

Hocam birde monsterin gamepadinde indirim var iki tanesi 1500 oluyor öyle daha mı mantıklı olur?
Ben Monster'ın gamepad tarafındakini durumunu bilmiyorum, Monster'ın laptop tarafındaki durumuna baktığımda kesinlikle Gamepad'ini almam. Xbox'ın gamepad'i çok daha güvenilir ve garantisi mükemmel, kolda bir sorun olduğu zaman direkt kem küm demeden değişim yaptılar, mesela 8. nesil Xbox kullanıyordum. RB tuşu basmamaya başladı, sert basınca basılıyordu sadece ve direkt elimdekini onlara kargoladım ve bana 8. nesil yerine 9. nesil sıfır kol verdiler. Xbox = Amazon.

200 lira daha verip Xbox almanız daha mantıklı olur.

Hocam ben zaten 2. elden 1200e buldum kullanılmamış garantili Game Pass kodlu, iki tane olduğu için soruyorum FIFA oynayacağım abimle 😄

Ben Monster'ın gamepad tarafındakini durumunu bilmiyorum, Monster'ın laptop tarafındaki durumuna baktığımda kesinlikle Gamepad'ini almam. Xbox'ın gamepad'i çok daha güvenilir ve garantisi mükemmel, kolda bir sorun olduğu zaman direkt kem küm demeden değişim yaptılar, mesela 8. nesil Xbox kullanıyordum. RB tuşu basmamaya başladı, sert basınca basılıyordu sadece ve direkt elimdekini onlara kargoladım ve bana 8. nesil yerine 9. nesil sıfır kol verdiler. Xbox = Amazon.
Hocam kalite olarak bende biliyorum ancak futbol oyunu oynayacağım için iki tane almak istiyorum.Yani yatırım falan mı yapsam diye düşünüyorum almak için iki xbox kolu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı