Kablosuz adaptör PC kapatınca internet gidiyor

Semih.h

Femtopat
Katılım
5 Ağustos 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 50TL'ye masaüstü bilgisayarımı başka odaya taşıdığımdan dolayı internete kablosuz bağlanmak için 50TL'ye kinamax adaptör aldım.
Adaptörün içinde CD(Drive) abi onu kur öyle bağlan yoksa olmaz dedi benim kasadada CD takma yeri olmadığı için abiye söyledim internetten başka bir Drive yükle dedi.
Eve geldim adaptörü taktım sağ tarafta kablosuz ağlar (modemler yani bağlanılabilir internetler çıktı siz ne demek istediğimi anladınız :) ) şifreyi girdim interte bağlandı. Bende hiç Drive falan kurmadım gayet güzel çekiyor internet. Yalnız bilgisayarı kapatıyorum açınca internete bağlanmıyor. İnternet ayarlarına giriyorum kablosuz ağarları da göstermiyor ama adaptörü çıkarıp tekrar takınca ağlar çıkıyor ve bağlanıyor (sinyal sorunu olamaz bağlandığında 5 diş çekiyor en az 4 oluyor o da isnisna. Ben her bilgisiyarı açtığımda takıp çıkarmak istemiyorum adaptörü nasıl düzelir bir yardımcı olur musunuz?
 
Driver kurmanız gerekiyor muhtemelen. Ürünün tam modelini yazarsan uygun driver bakalım.

Kınamax W202 yazınca Google'a çıkıyor ince bir anten gibi çubuğu var USB'nin üstünde. Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur:
Driver kurmanız gerekiyor muhtemelen. Ürünün tam modelini yazarsan uygun driver bakalım.
Driver kurmanız gerekiyor muhtemelen. Ürünün tam modelini yazarsan uygun driver bakalım.
 

Dosya Ekleri

  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 31
Maalesef driver indirebileceğiniz offical bir web sitesi yok. CD-ROM bulunan bir bilgisayardan CD deki dosyaları USB'ye atarak yapmayı deneyebilirsiniz.
 
Maalesef driver indirebileceğiniz offical bir web sitesi yok. CD-ROM bulunan bir bilgisayardan CDdeki dosyaları USB'ye atarak yapmayı deneyebilirsiniz.

Bende
Öyle yapacaktimda abi işte başka bir Drive olur demişti neyse bengideyim o 2dk CDdeki drivi flash belleğe yüklesin bend evde kuruyum inşl düzelir. Yardımcı olmaya çalıştğın için teşekkür ederim
 

Geri
Yukarı