Kablosuz Ağ ile tam performans internet kullanabilir miyim?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bizim evde şuan modem salonda. Salonla bilgisayar odası dediğimiz küçük bi odamız var, onun arasında uzzun bir delik açıp ethernet verdik bu kısma kablolu kullanıyorum şuan. Ama ben bilgisayarı taşımak istiyorum farklı bir odaya. Ben PCI-E bir kablosuz alıcı alsam şöyle iyi kalite, tam performans kullabailir miyim interneti yoksa düşüş yaşar mıyım? Mesela ping'imde artma olur mu, ya da indirme hızlarımda düşüş? Uydunet 3 mpbs kullanıyorum, 350'yle indirme yapabiliyorum, Alman, İngiliz, Fransız server'larına da ortalama 60-70-80-90 ms'le bağlanıyorum. Düşündüğüm alıcı ise şöyle bir şey:

VATAN COMPUTER - ASUS - PCE-N15 300MBPS KABLOSUZ PCI-E KART - Network Aksesuar

Bununla bunun arasında performans farkı yaşar mıyım 3 mbps'de:

VATAN COMPUTER - ASUS - PCE-N10 150MBPS KABLOSUZ PCI-E KART - Network Aksesuar

Bir de desteklenen işletim sistemlerinde Windows 8 yok o konuda sıkıntı yaşar mıyım? Bu konuda uzmanların görüşlerine ihtiyacım var. ^^

Kablolu her zaman daha iyidir, illaki bir miktar kayıp yaşarsın, fark olmaz demek saçma. İmkanın varken neden kablolu kullanmayasın ki ?
Ben kablolu kullanabilmek için, modemi aşağı kattan alıp yukarı hat çektim. Ben bilmiyor muydum kablolu kullanmayı.

Ping'i zaten doğrudan etkiler internet bağlantı tipin. Halıların altıondan, duvar köşelerinden bir kablo çekiver dursun. Zaten masaüstü.
Leptop olsa hak veririm az çok ama masaüstü sonuçta.

MS farkı olacaktır. Monitörde ki tepki süresi ve farede ki kablolu, kablosuz tepki süresi ile aynı sayılır. Çok takılma adaş, alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…