Kablosuz bağlantıyı kabloluya çevirme

ali1932

Hectopat
Merhaba benim bilgisayarımda Wi-Fi özelliği bulunmuyor bende Wireless adaptör kullanmaya başladım ama arada sırada bağlantı sıkıntıları yaşıyorum bunun başka bir çözüm yolu var mı?
Not: Odam ile modem arası 10 metre ama arada duvar var.
Kablo döşemeyi düşündüm ama olmaz onun yerine bağlantıyı alıp ethernet kablo ile bilgisayara ileten bir cihaz düşündüm.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Herhangi bir bilgisayarcıdan Ethernet kablosu alıp onu duvarların yanından getirebilirsiniz. İp ya da kablo tutucu ile de duvara sabitleyebilirsiniz kabloyu.

Kablosuz bağlantı da her zaman problem yaşama ihtimalin yüksektir. Masaüstü için her zaman kablolu bağlantı yaparsan daha randumanlı çalışır. Benim modemimle pc arasında da 12 metre vardı kablo döşedim. Bu işlerden anlıyorsan kabloyla bağla bence. Anlamıyorsan bir elektrikçi çağır kablolama yapsın en fazla 50 tl tutar.

Herhangi bir bilgisayarcıdan Ethernet kablosu alıp onu duvarların yanından getirebilirsiniz. İp ya da kablo tutucu ile de duvara sabitleyebilirsiniz kabloyu.
Onu düşündüm ama çok sıkıntı çıkar onun yerine bağlantıyı alıp ethernet kablo ile bilgisayara ileten bir cihaz düşündüm
Kablosuz bağlantı da her zaman problem yaşama ihtimalin yüksektir. Masaüstü için her zaman kablolu bağlantı yaparsan daha randumanlı çalışır. Benim modemimle pc arasında da 12 metre vardı kablo döşedim. Bu işlerden anlıyorsan kabloyla bağla bence. Anlamıyorsan bir elektrikçi çağır kablolama yapsın en fazla 50 tl tutar.
access point gibi bir şey vardı o benim işimi görür mü sizce?

Onu düşündüm ama çok sıkıntı çıkar onun yerine bağlantıyı alıp ethernet kablo ile bilgisayara ileten bir cihaz düşündüm
Eskisinden daha az sorun yaşarsın ama yine de dalgalanmalar, lag problemleri yaşarsın. Her zaman kablolu bağlantı daha iyidir.
Aradığınız şey olarak da buna bakabilirsiniz.

Hocam bende kablosuzdan kabloluya geçecem modem ile pc nin arlaığı 1 metraden az olsada oyunlarda pingim çıkıyor ve bende kablosuzdan kabloluya çevirecem bunun için sadece ethernet kablosumu gerekiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı