Kablosuz bin TL mouse önerisi

Berke (Yt)

Hectopat
Merhaba uzun bir süredir Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum, 7 aydır kullandığım eski rahmetli farem hayatına son verdi, kablosuz bir mouse istiyorum rahatça oynayacağım. 1K 1.200 TL gibi bir bütçem var üste çıkmasa iyi olur. Şu anlık düşündüğüm bir mouse var, alınır mı?

Bloody R90 Plus 5.000 CPI 8 tuş optik RGB siyah kablosuz Gaming (oyuncu) mouse

zorla bunu al

Zorla bunu al.

Nasıl tutuyorsun fareyi.

Link

Bunu al çok daha iyi. AJ159 PRO. 8000hz var kendi şarj istasyonu var. VXE fena değil ama bu attığım varken asla alınmaz.
Şarj istasyonu pek iyi durmuyor şu anlamda durmuyor: Ben oyun oynarken şarjı biterse oyunun ortasında mausesiz kalmak istemiyorum kablosu olsa hem kablolu da oynayabilsem ayrıca temudan alışveriş yapmak bana uygun gelmiyor yine eyvallah reis öneri için

Eğer 1500 yaparsan attığım çok rahat ettirir uzun süre boyunca.
Sen Öner bakalım 1500 E ama 1500 ün üstüne çıkmasın 1499 falan olursa belki

Şarj istasyonu pek iyi durmuyor şu anlamda durmuyor: Ben oyun oynarken şarjı biterse oyunun ortasında mausesiz kalmak istemiyorum kablosu olsa hem kablolu da oynayabilsem ayrıca temudan alışveriş yapmak bana uygun gelmiyor yine eyvallah reis öneri için
Tamam kablolu da oynayabiliyorsun mouse üzerinde type c girişi var. Şarj istasyonu ek. Tüm forum aldı ayrıca kimse sıkıntı yaşamadı sıkıntı yaşarsan iade edersin.

Sen Öner bakalım 1500 E ama 1500 ün üstüne çıkmasın 1499 falan olursa belki
Attığım en iyi öneri daha iyisi yok bu paraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı