- Makaleler
- 1
Başka bir yerde satışı varmı Hepsiburada trendyol gibi yerlerde yine de yoksa eğer temudan almayı düşünebilirimTamam kablolu da oynayabiliyorsun mouse üzerinde type c girişi var. Şarj istasyonu ek. Tüm forum aldı ayrıca kimse sıkıntı yaşamadı sıkıntı yaşarsan iade edersin.
Attığım en iyi öneri daha iyisi yok bu paraya.
Dolar yükselince fiyat yükselmiş 1500'dü.1600 TL oluyor hocam.
Nasıl yani tam anlamadım ama güzele benziyor reis zorlayıp alırım belki bunu eyvallah önerin için düz tutuyorum.
Güzele benziyor hocam bu
Güzele benziyor hocam bu
Falxxx in dediği de güzele benziyor hocam ama ajans aj159proya bütçe yetmeyecek büyük ihtimal ikisine de bakmak lazımGüzel zaten. Yurt içinden geliyor üstelik. Eğer bütçeniz Ajazz AJ159PRO'ya yetmez ise bunu alın.
Falxxx in dediği de güzele benziyor hocam ama ajans AJ159PRO'ya bütçe yetmeyecek büyük ihtimal ikisine de bakmak lazım
R1 SE alınmaz. Onun yerine düz R1 almak daha mantıklı.
Merhaba uzun bir süredir Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum, 7 aydır kullandığım eski rahmetli farem hayatına son verdi, kablosuz bir mouse istiyorum rahatça oynayacağım. 1K 1.200 TL gibi bir bütçem var üste çıkmasa iyi olur. Şu anlık düşündüğüm bir mouse var, alınır mı?
Bloody R90 Plus 5.000 CPI 8 tuş optik RGB siyah kablosuz Gaming (oyuncu) mouse.
R1 SE alınmaz. Onun yerine düz R1 almak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.