Kablosuz ekipman önerisi

Merhaba klavye+mouse+mouse pad olarak beyaz bir set yapmak istiyorum.
Ya full beyaz yapacağım ya da ona yakın yapacağım aklımda su anlik oturmasa da.
Bir tane 2K değerinde Logitech LoL Edition mouse (ikinci el)+cam mouse pad Beast e-spordan + klavyeyi tam olarak bilmiyorum ne alacağımı. İkisi de kablosuz olsun istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bütçe klavye 2 K, mouse 2K, mouse pad için geri kalan paraya göre dusunuyorum.

Çok saçma öneri yapmış bazıları, klavye olarak FUN60 Pro, rk r75. mouse olarak, tutuş şeklini bilmiyorum ama Darmoshark M3S Pro, VXE r1.

Önerdiğim fareyi ben kullanıyorum gerçekten çok iyi bir mouse, hissiyatı çok güzel hiç rahatsız etmiyor, çok rahat.
Cam mouse pad bence alma.

Attack Shark almayın, Rampage de almayın.

Sebep? Ben çok anlamamda alma dediğine göre bir olayı var benim de hosuma gitti çunkü önerdiği

Kronik sorunlu çoğu ürünleri. Özellikle X3.

Çok var o tarz mouse, kronik almaya gerek yok.
Mouse dediğin şeyin zaten çok farklı olması gerekmiyor bence. Mouse mousedur. Önemli olan tutuşu ve hissiyatı. Bence iyi önerilerde bulunmuş ama mouse daha farklı olabilir evet. Klavyenin çok bir sorun açacağını düşünmüyorum

Mouse dediğin şeyin zaten çok farklı olması gerekmiyor bence. Mouse mousedur. Önemli olan tutuşu ve hissiyatı. Bence iyi önerilerde bulunmuş ama mouse daha farklı olabilir evet. Klavyenin çok bir sorun açacağını düşünmüyorum

Hocam teknik olarak sıkıntılı işte. Mcu su iyi değil, ansızın takılıp bozulursa kalırsın ortada. Ki şaşırma öyle olursa.

Mouse dediğin şeyin zaten çok farklı olması gerekmiyor bence. Mouse mousedur. Önemli olan tutuşu ve hissiyatı. Bence iyi önerilerde bulunmuş ama mouse daha farklı olabilir evet. Klavyenin çok bir sorun açacağını düşünmüyorum.

Farklı olması gerekmiyor, ama kronik olmaması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı