Kablosuz Everest Mouseda Oyunlarda Ping Sorunu

rless

Hectopat
Merhaba arkadaslar,
Ben Everest'ten kablosuz mouse aldım ve biliyorum almaz olaydım. Ama sorun şu ki CS:GO'da kablosuz mouse taktığımda ping baya artıp duruyor. Diğer kablolu mouse taktığımda hiç öyle bir problem yok nedeni ne olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
modem zyxel ttnetten almıstım vdsl internet kullanıyorum.interneti kablolulu deneyemiyorum modem biraz uzak ama sorun sadece bu mouse da oluyor.mesela cs go da ölüm maçında bu mouse takılı olduğunda ping sürekli 800lere falan vuruyor sürekli çıkıp iniyor hemen kabloluyu takıyorum ping 80lerde kitleniyor yükselmiyor.
mouse modeli "everest 2.4 wireless mouse sm-245d" cevaplar için teşekkür ederim bu arada.saçma ama wireless mouse olduğundan dolayımı oluyor acaba.bende bilgisayar programcısıyım ama bu olay neden olduğunu anlayamadım bi türlü.

modem zyxel ttnetten almıstım vdsl internet kullanıyorum.interneti kablolulu deneyemiyorum modem biraz uzak ama sorun sadece bu mouse da oluyor.mesela cs go da ölüm maçında bu mouse takılı olduğunda ping sürekli 800lere falan vuruyor sürekli çıkıp iniyor hemen kabloluyu takıyorum ping 80lerde kitleniyor yükselmiyor.
mouse modeli "everest 2.4 wireless mouse sm-245d" cevaplar için teşekkür ederim bu arada.saçma ama wireless mouse olduğundan dolayımı oluyor acaba.bende bilgisayar programcısıyım ama bu olay neden olduğunu anlayamadım bi türlü.
Sen kablosuz olarak modeme bağlanıyorsun ayrıca kablosuz mouse kullanıyorsun ikiside dip dipe tek kaynaktan çıkıyor ondan sinyalde bozulma oluyor. Sorun sende yada bilgisayarda veya modemde değil sorun mouseda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı