Kablosuz fare önerisi

Bütçe
Maksimum 2000

WunLord

Centipat
Daha fazla  
tutuş şeklim fingertip ve şu an SteelSeries Rival 3 kullanıyorum ve kablosuz fareye geçmek istiyorum. Biraz araştırdım aşağıdaki fareleri buldum. Hangisi en F/P ve sorunsuz çalışıyorsa onu alacağım. Bunların dışında başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Darmoshark M3: Furylevel Z1: Genel Markalar omx 26000 Dpı 2.4ghz Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (SİYAH) gextrx 976748 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
E-YOOSO X-44 Pro: E-Yooso X-44 Pro
Bir de Attack Shark X3 Pro var ama şu 2 linkteki mouse aynımı emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-Yooso manyetik klavyesini kullanıyorum ve memnun kaldığım F/P bir marka. Faresinin de 4k alıcıyla birlikte gelmesi ve güncel bir sensörü olması harika diyebilirim. Bence aralarından en mantıklısı E-Yooso olacaktır.
Cevabınız için teşekkürler, öncelikle hepsinin sensörü paw3395 hocam o yüzden mcu, yazılım gibi kriterler üzerinden değerlendirmek daha iyi olacaktır iyi forumlar.

Hocam Attackshark X3 Pro için daha çok kullanıcı deneyimi mevcut araştırdığımda. Dilerseniz bütçeniz yetiyorsa diye düşünüyorum, Attackshark alın geçin. Riske girmeyin. En pahalı farelerde bile bazen üretim veya montaj hattından dolayı problemler olabiliyor. Bazen dandik ucuz fareler yıllarca sorunsuz çalışabiliyor. Biraz şans işi.

Hocam benimde içime sinen asıl iki tane vardı, biri furylevel z1 biride x3 pro'ydu. Furylevel'in destek ve iade hizmetleri gayet iyi diye biliyorum, attack shark bu konuda nasıldır?

Hocam Furylevel, Attackshark yanında düz sadece mouse olarak kalıyor. Yani ikisi çok ayrı kulvarda diyebilirim. Ulu Games yeni yeni tanınmaya başladı. Attackshark değil de Ulu Games ile iletişimde oluyorsunuz bir sorun olursa. Ama genelde yeni firmalar müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyorlar rekabette geride kalmamak adına. Bence bir şans verilebilir.

Hocam Furylevel, Attackshark yanında düz sadece mouse olarak kalıyor. Yani ikisi çok ayrı kulvarda diyebilirim. Ulu Games yeni yeni tanınmaya başladı. Attackshark değil de Ulu Games ile iletişimde oluyorsunuz bir sorun olursa. Ama genelde yeni firmalar müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyorlar rekabette geride kalmamak adına. bir şans verilebilir
Daha bilindik bir yerden almak istiyorum hocam aslında ikinci linkte var ama orada Attackshark x3 superlight yazıyor. Aynı mouse'mu bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı