Fiyatı beni aşıyor hocam fps oyuncusu değilim sonuçta![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Fury Z var. Ekstra olarak XM2we var 1699 civarına. Ekstra bu var,
10 20 gün kargo süresi varmış.![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Beklenebilir, birinde 3395 kullanılmış. Diğerinde 3335 kullanılmış.Fiyatı beni aşıyor hocam fps oyuncusu değilim sonuçta
Acil gereksinim olarak ihtiyacım yok bekleyebilirim. Siz Fury Z mi tercih edersiniz yoksa darmoshark M3 mü?
Darmoshark v3 alınabilir gibi.Fiyatı beni aşıyor hocam fps oyuncusu değilim sonuçta
Acil gereksinim olarak ihtiyacım yok bekleyebilirim. Siz Fury Z mi tercih edersiniz yoksa darmoshark M3 mü?
Hocam Endgame Gear'da yanılmıyorsam 3370 var. Fiyatı bu kadar yukarı çeken kıstas ne? Malzeme kalitesi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca cpı olarak Darmoshark daha önde.Beklenebilir, birinde 3395 kullanılmış. Diğerinde 3335 kullanılmış.
1000 tl altına alınabilecek en iyilerinden biri ama bütçe 1000-1500 arası yine de teşekkürler.Rival 3 Wireless.
Bende şuan onu düşünüyorum hocam. Normal arasam bulamazdım ama forumun güzelliği'de bu işteDarmoshark v3 alınabilir gibi.
Switch farkı var muhtemelen. Bir de yüzey farkını hissedebilirsiniz fark var ise pek bilgileri yok gibi, ekstra olarak dışarıdan alındığı için fiyat farkı oluyor sanırım.Hocam Endgame Gear'da yanılmıyorsam 3370 var. Fiyatı bu kadar yukarı çeken kıstas ne? Malzeme kalitesi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca cpı olarak Darmoshark daha önde.
1000 tl altına alınabilecek en iyilerinden biri ama bütçe 1000-1500 arası yine de teşekkürler.
Bende şuan onu düşünüyorum hocam. Normal arasam bulamazdım ama forumun güzelliği'de bu işte![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.