Kablosuz fare tavsiyesi

• Konuyu başlatan Zenga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.090
Bütçe
1000₺ - 1500₺

Zenga

Decapat
Palm/Claw arası bir tutuşa sahibim. El boyutum 18 cm civarında. Daha çok hikaye bazlı oyunlar oynuyorum. Piyasada envai çeşit mouse olduğu için öneri almaya karar verdim. Herkese iyi forumlar.

Fury Z var. Ekstra olarak XM2we var 1699 civarına. Ekstra bu var,
10 20 gün kargo süresi varmış.

Fiyatı beni aşıyor hocam fps oyuncusu değilim sonuçta :)

Fury Z var. Ekstra olarak XM2we var 1699 civarına. Ekstra bu var,
10 20 gün kargo süresi varmış.

Acil gereksinim olarak ihtiyacım yok bekleyebilirim. Siz Fury Z mi tercih edersiniz yoksa darmoshark M3 mü?

Beklenebilir, birinde 3395 kullanılmış. Diğerinde 3335 kullanılmış.
Hocam Endgame Gear'da yanılmıyorsam 3370 var. Fiyatı bu kadar yukarı çeken kıstas ne? Malzeme kalitesi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca cpı olarak Darmoshark daha önde.

Rival 3 Wireless.
1000 tl altına alınabilecek en iyilerinden biri ama bütçe 1000-1500 arası yine de teşekkürler.

Darmoshark v3 alınabilir gibi.
Bende şuan onu düşünüyorum hocam. Normal arasam bulamazdım ama forumun güzelliği'de bu işte :)

Hocam Endgame Gear'da yanılmıyorsam 3370 var. Fiyatı bu kadar yukarı çeken kıstas ne? Malzeme kalitesi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca cpı olarak Darmoshark daha önde.

1000 tl altına alınabilecek en iyilerinden biri ama bütçe 1000-1500 arası yine de teşekkürler.

Bende şuan onu düşünüyorum hocam. Normal arasam bulamazdım ama forumun güzelliği'de bu işte :)
Switch farkı var muhtemelen. Bir de yüzey farkını hissedebilirsiniz fark var ise pek bilgileri yok gibi, ekstra olarak dışarıdan alındığı için fiyat farkı oluyor sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı