Kablosuz HDMI bağlantısı nasıl yaplılr?

elvir2065

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi arkadaşlar, benim odamda bir PlayStation4 var, kabloyla yanındaki TV’ye bağlı ve güzelce çalışıyor. Şimdi ara sıra kafam estiğinde ben salondaki büyük ekran TV’de oyun oynamak istiyorum ama gel gör ki PS4 o odadan bu odaya ha deyince aparatlarıyla falan kolayca taşıyamıyorum. 15 metrelik HDMI kablom var, bir ucu TV’de diğer ucu yan odadaki PS4’e takılıyor ama onu takınca da evin içinden kalınca bir kablo geçiyor ve ben de bunu istemiyorum(kapılar falan kapanmıyor). Şimdi benim istediğim küçük 2 tane HDMI stick olsun (USB bellek tarzı) birini PS4’e diğerini de TV’ye takayım bu cihazlar kablosuz bir şekilde görüntüyü aktarsın. Sizce bu tür bir cihaz var mıdır acaba?
 
O şekilde görüntü aktaran cihazlar vardır ancak ortalama 1 saniye civarında gecikme yaratacağını düşünüyorum. Bu da oyun zevkinizi çok fazla etkileyecektir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı