Kablosuz klavye önerisi

Yusuf1907Fb

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bunun gibi konular olduğunu biliyorum ancak benim şöyle bir durumum var ev karanlık oluyor ve klavyenin yazı tuşlarında ışık olması lazım.
Bir diğeri başlıkta belirttiğim gibi kablosuz olması yeri gelince yatağa uzanıp kablosuz klavye mouse HDMI ile kullanmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak minimumdan maximuma doğru gideceğim, ek olarak Valorant ve arada Knight Online oynuyorum.

Şu an fav. Teşekkürler daha iyi bir öneri olursa diye biraz bekleyeceğim sanırım sonra sipariş geçerim hotswap olması brownswitch biraz daha sessiz zaten işimi fazlasıyla görürse fiyat da makul markayı bilmiyorum ancak bir YouTube inceleme videosu izlemekte fayda var.

Arkadaşlar merhaba bunun gibi konular olduğunu biliyorum ancak benim şöyle bir durumum var ev karanlık oluyor ve klavyenin yazı tuşlarında ışık olması lazım.
Bir diğeri başlıkta belirttiğim gibi kablosuz olması yeri gelince yatağa uzanıp kablosuz klavye mouse HDMI ile kullanmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak minimumdan maximuma doğru gideceğim, ek olarak Valorant ve arada Knight Online oynuyorum.

Gece karanlıkta harflerin içindeki ışıklar olmayınca göremiyorum oda karanlık oluyor bir de red switch daha sesli oluyor sanırım biraz daha sessiz olması tercihim.
Red switch brown switchten daha sessizdir. Harfler ışık geçiriyor mu bir fikrim yok.

Red switch brown switchten daha sessizdir. Harfler ışık geçiriyor mu bir fikrim yok.

Resimlerine baktım YouTube'da harfler ışık geçirmiyor o yüzden başka model araştırıyorum hala.

Razer Pro Type Ultra Kablosuz Klavye Us Layout - RZ03-04110100-R3M1
https://app.hb.biz/DHm2w73QOR2h Bunun için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar hotswap bunda da var sanırsam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı