Kablosuz klavye önerisi

@egemebb hocam ubeyde hocam ile görüştüm yani @ubiiyy ile. ürünün gerçek ilk sahibi sizmişsiniz. Ürünü kararlaştırıyoruz da Allah aşkına şu faturayı orijinal haliyle bana veya ubeyde hocama ulaştırma şansınız yok mu ya? Egemen hocam.

@egemebb hocam ubeyde hocam ile görüştüm yani @ubiiyy ile. Ürünün gerçek ilk sahibi sizmişsiniz. Ürünü kararlaştırıyoruz da Allah aşkına şu faturayı orijinal haliyle bana veya ubeyde hocama ulaştırma şansınız yok mu ya? Egemen hocam.

Arkadaş kendisi özel bilgileri karalayıp at demişti, aylar önce satılan ürün faturasını sansürsüz şekilde atmam.

İlk sahibiyim demedi. İlk sahibi ege.

Ben söylüyom doğruyu sen beni dinle. O deforme olan klavye %90

Hocam ürünü sıfır aldım. Siyah rengini. Siyah yeşil olan 2400'dü siyah + rengarenk olanı ise 2800'dü en düşük Betaplus'da 2500'e bulup sıfır aldım çok şükür.
Fakat anlayamadığım dün sen bir yorum yapmıştın. Yok sinirlendim sinirlenmeye başlıyorum beni sinirlendirme gibisinden? Hastalığın falan mı var biraderim?

Hocam ürünü sıfır aldım. Siyah rengini. Siyah yeşil olan 2400'dü siyah + rengarenk olanı ise 2800'dü en düşük Betaplus'da 2500'e bulup sıfır aldım çok şükür.
Fakat anlayamadığım dün sen bir yorum yapmıştın. Yok sinirlendim sinirlenmeye başlıyorum beni sinirlendirme gibisinden? Hastalığın falan mı var biraderim?

O biraz hasta hocam kusura bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı