Kablosuz klavye ve mouse oyunda kullanılır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sistemim için klavye-mouse bakarken forumda " oyuncular kablosuz klavye-mouse kullanmaz, kablolu kullanır " şeklinde yazılar gördüm. Peki neden kablosuz kullanılmıyor. Ben mesela Logitech K360 kablosuz klavye ve Logitech M705 kablosuz mouse almak istiyorum bir oyuncu olarak. Siz ne dersiniz ?

Birde K360 ve M705 nasıldır ? Bilen arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.

Kablosuz da kullanılır oyunda ama en sağlıklısı kablolu bağlantı. Yine de kabloszuda gelişmiş cihazlar yok değil. Kablosuz kullanılmamasının muhtemel nedeni gecikme süresi. Her ne kadar büyütülecek bir durum olmasa da kablosuz cihazların içerisinde bir pil olmak zorunda. Bu da ekstra ağırlığa neden olabilir.

Tepkime gecikme vs. nedenlerden ötürü kablolu mouse kullanılıyor. Bende de kablolu Gaming Mouse var (G500s) masaüstünde olduğum için kablo pek problem yaratmadı.

Kablosuz Gaming Mouse modelleride mevcut. Tepkime süresi vs. düşünülerek üretilmiştir herhalde.

Bazı kablosuz klavye ve mouselarda delay süresi çok fazla o yuzden tercih edilmiyor. Ayrıca oyunun ortasinda mouse un pili biten bir çok adamlarla oynadim , baya sıkıntı yaratiyor.
Pilin verdigi ağırlıkta cabası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı