Kablosuz kulak önerisi

kskral00

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X+32 RAM+Nvidia RTX 4070 Super 12GB+1TB SSD+MSI A520M PRO anakart+DDR4+LOGITECH G G213 PRODIGY RGB KABLOLU GAMING KLAVYE+Logitech G G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse+Logitech G G432 DTS 7.1 Surround Ses Kablolu Oyuncu Kulaklığı+2K Samsung 27" ODYSSEY G6 1Ms (GTG) 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR
Kablosuz kulak almak istiyorum iyi önerisi olan var mı?

Kablosuz kulak almak istiyorum iyi önerisi olan var mı?

Hocam çok özensiz yazmışsınız. Gerçekten yardımcı olunabilmesi için biraz daha detay vermeniz gerekiyor. Örneğin bütçeniz nedir ya da hangi tür kulaklık istiyorsunuz (kulak içi, kulak üstü vb.)? İyi sosyaller dilerim.

Hocam çok özensiz yazmışsınız. Gerçekten yardımcı olunabilmesi için biraz daha detay vermeniz gerekiyor. Örneğin bütçeniz nedir ya da hangi tür kulaklık istiyorsunuz (kulak içi, kulak üstü vb.)? İyi sosyaller dilerim.
Müdür adminler ban atmak yerine konuyu düzeltmeme fırsat verseydi keşke küfür etmeden ban yedim ilk ortam burası hıhı :)) :))) neyse ya hesabı kapatacam zaten kulaklık olarakda bunu aldım çok küfürlü konuştum için iyi sosyel olamıyom bizim millet sever yazım hatasını abartmayı 7000TL kulaklı aldım bu işin finali böyle :)

konu düzeltilmiyorda :D

Müdür adminler ban atmak yerine konuyu düzeltmeme fırsat verseydi keşke küfür etmeden ban yedim ilk ortam burası hıhı :)) :))) neyse ya hesabı kapatacağım zaten kulaklık olarak da bunu aldım çok küfürlü konuştum için iyi sosyel olamıyorum bizim millet sever yazım hatasını abartmayı 7000TL kulaklı aldım bu işin finali böyle :)

Hayırlı olsun hocam. Ben güzel bir tavsiye vermek adına böyle yazmıştım karar sizin tabii ki de. İyi sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı